HEKLANJE

3000% ROI s ultimativnim vodičem za izradu popisa “Unutar popisa” (recenzija)

Započeo sam svoju internetsku marketinšku avanturu pridruživanjem WealthyAffiliate.com kako bih naučio kako raditi affiliate marketing. Bio sam nevjerojatno zadovoljan uslugom! Vidjet ćete da ovaj mjesec zaradim od 0 USD do troznamenkastog iznosa koristeći samo 1 kampanju, a to je kampanja koju sam napravio ZA ZABAVU. Pogledajte poveznicu na blog ispod.

Kad su Kyle i Carson najavili izlazak Inside the List. U početku sam bio skeptičan jer nisam mislio da će moja niša stranica generirati nešto novca samo time što ima popis. Ali svejedno sam pokušao jer sam čitao besplatne vodiče o tome kako sastaviti popis i bili su obično sranje. Osnove su tu, ali ja ih već znam, ono što mi je trebalo bila je solidna tehnika i vještina, ona koja može iščupati moje rekorde prihoda u roku od mjesec dana.



Pa sam pročitao Inside the List i tamo sam pronašao izuzetno vrijedne informacije. Između ostalog, najjača značajka Inside the List je to što Kyle i Carson objašnjavaju zašto i kako svojih tehnika. Ne pokazuju vam samo korak po korak. Da, zapravo postoji čvrsta teorija iza tehnika koje koriste.

Zašto to želiš znati? Tako da možete primijeniti njihove tehnike u bilo kojoj niši bez obzira mislite li da je isplativa ili ne!!!

Koristeći jednu od tehnika iz Inside the List (dodavanje vrijednosti potrošačima prije bilo čega drugog – suština), izvršio sam 8 prodaja po 68 dolara svaka u JEDNOJ od svojih niša koja je povezana s golfom. Dopustite mi da vam kažem da nikada nisam očekivao da će slijediti moje preporuke i zapravo kupovati palice za golf putem moje affiliate veze! Objavio sam neke poveznice da provjere jer mislim da su te cijene palica za golf bile sjajne. A najbolji dio je to što sam upravo pokrenuo probnu Adwords kampanju koja je tjedan dana preusmjeravala na stranicu za stiskanje i prikupljala adrese e-pošte.

Zašto 1 tjedan? Zato što sam za ovu kampanju predvidio samo 15 USD i maksimalno sam ga iskoristio u 5 dana s više od 140 prijava.

Evo brojeva mog eksperimenta Inside the List:

Prodaja: $544
Troškovi: 15 dolara
Dobit: 529 dolara

To je 3427% povrata investicije!!!



Završne misli

Sve u svemu, moj eksperiment Inside the List koji je doveo do ove recenzije Inside The List bio je veliki uspjeh. Dijelim ovo s vama jer sam iznimno zadovoljan rezultatima i ovo ću primijeniti na svoju drugu nišu stranicu koja je povezana s bodybuildingom.

Ako već zarađujete novac… ako imate popis… sjajno… Inside the List će vam pomoći da povećate prodaju u tren oka. Ako ne znate kako sastaviti popis ili što je popis onda je SJAJNO. Svakako ćete imati koristi od čitanja ove e-knjige



Nemojte napraviti istu pogrešku kao ja, možda ćete izgubiti na profitu ako ne napravite popis i ne koristite učinkovite tehnike.

Mamin make-over

Mamin make-over Ako ste trudni, sigurna sam da imate puno toga na svom tanjuru što se tiče priprema za porodiljni