HEKLANJE

4 koraka do poboljšanja položaja tražilice na web stranici odvjetničkog društva

TEMU APP 100 E KUPON

Pa, do sada ste vjerojatno čuli da su dobar dizajn, odgovarajuća gustoća ključnih riječi, intuitivna navigacija, ispravne meta oznake, kvalitetne dolazne veze i informativan sadržaj važni za postizanje najvišeg položaja u tražilicama. To je osobito istinito kada su u pitanju stranice odvjetničkih društava. Pravni položaj u tražilicama jedna je od najboljih konkurentskih klasifikacija za nastojanja optimizacije položaja u tražilicama.

Za ovaj članak pretpostavit ću da se vaše legalno web mjesto već ističe u upravo spomenutim područjima i da vaše web mjesto ima pristojan položaj za željene legalne ključne fraze. Ali, kao što ste itekako svjesni, internet može generirati kvalitetne klijente po daleko isplativijoj osnovi u usporedbi s bilo kojim drugim medijem. Stoga bi premještanje vaše legalne web stranice na višu razinu trebala biti vrlo mudra odluka.



U nastavku sam primijetio neke vrlo učinkovite ideje za poboljšanje vašeg položaja u tražilici:

1. Nabavite drugu legalnu web stranicu!

Da, za oko 53 dolara mjesečno za prvu godinu i cca. 11 USD mjesečno počevši od druge godine, možete imati drugu web stranicu. Vaši troškovi prve godine bili bi otprilike 500 USD za pravnu izradu web stranice, 10 USD za registraciju novog imena domene za jednu godinu i 10 USD mjesečno za kvalitetno hosting web stranice. Troškovi padaju u drugoj godini jer pada naknada za izradu stranice.

Ova druga stranica ne bi trebala kopirati izgled ili sadržaj vaše postojeće stranice. Nepridržavanje ovoga može uzrokovati izbacivanje vaše stranice s glavnih tražilica. Vaše bi stranice trebale biti o vašoj tvrtki, ali svaka bi trebala naglašavati različito područje prakse. Osim toga, obje vaše stranice trebaju biti povezane hipervezom.

2. Odaberite URL

Vaša nova web stranica treba web adresu. Odaberite URL za svoju novu legalnu web stranicu koja uključuje neke od vaših ključnih riječi. Što mislite koja bi stranica generirala više posjeta tražilici: www.sandiegolawyerforyou.com ili www.smith-smithandklein.com?

Čak i ako imate veliko priznanje u vašem lokalnom susjedstvu, potencijalni klijent koji traži odvjetnika u San Diegu sigurno će pronaći prvo mjesto prije drugog. Rezultat: Uključivanje ključnih riječi u vaš URL povećat će vaše šanse da budete pronađeni u pretraživanju ključnih riječi.



3. Kupite softver za izradu web stranice.

Kao vlasnik web-mjesta, vi ili vaš pomoćnik trebali biste znati kako ažurirati svoje web-mjesto dodavanjem trenutnog sadržaja ili manjih izmjena. Ažuriranje treba provoditi često kako bi vaša stranica ostala relevantna. S mnogo dostupnih besplatnih i jeftinih programa za web stranice, poznavanje HTML-a nije potrebno. Osobno bih preporučio Microsoftov FrontPage kao najbolji izbor za softver za izradu web stranica.

4. Pročitajte knjigu o optimizaciji za tražilice.



Znanje je moć. Dizajneri web stranica dobri su u stvaranju svojih web stranica, ali obično loši u pokušajima optimizacije. U mnogim slučajevima, ako uopće pokušaju s optimizacijom, koriste tehnike koje su zastarjele i u mnogim su slučajevima mogle i uzrokovale da web stranice budu rangirane znatno ispod svog pravog potencijala ili da se od njih odustane zbog onoga što se smatra sakaćenjem tražilice.

Postanite gospodar svoje domene, a ne njen rob! Pročitajte danas knjigu o optimizaciji tražilica!

Autorska prava 2005 Promotions Unlimited – Sva prava pridržana