HEKLANJE

Adsense video tajne zarađivanja novca

TEMU APP 100 E KUPON

Ako niste gledali na Adsense kao na izvor zarade za svoje web stranice, možda propuštate dodatni izvor prihoda koji bi vašem poslovanju mogao donijeti najviše dolara, posebno ako imate web mjesto s velikim sadržajem.

Ne samo da webmasteri zarađuju dodatni novac od Adsensa sa svojim trenutnim web-mjestima, mnogi zapravo izgrađuju web-mjesta dizajnirana da maksimiziraju svoj Adsense prihod… i na taj način zarađuju ogromne količine prihoda.



Kao i svaka vrsta web-mjesta, postavljanje Adsense web-mjesta uključuje priličnu količinu posla, no što je još važnije, postoji nekoliko savjeta i trikova… ili trebam reći tajni koje biste trebali znati koje će osigurati da vam Google Adsense plati najveći iznos novca na mjesečnoj bazi.

Dakle, evo nekih osnova za početak

1. Što je web stranica veća, to bolje. Svaka web stranica s tisućama stranica će dobiti mnogo više pogodaka od tražilice od male stranice.

2. Besplatan sadržaj je sjajan put kada gradite web mjesto… članci, knjige, softver i tako dalje.

3. Nekoliko ulaznih poveznica osigurat će bolje rangiranje i tako donositi više novca svaki mjesec.

Sada za nekoliko od tih vrhunskih tajni….

4. Postavite Adsense na 90% svojih stranica.



5. Mijenjajte vrstu Adsense oglasa na svojim stranicama.

6. Postavite barem jedan Adsense oglas na gornju stranu stranice

7. Eksperimentirajte sa slikama iznad svakog Adsense oglasa.



8. Eksperimentirajte s oglasima koji se uklapaju u stranicu i ističu.

9. Neke statistike pokazuju da veliki pravokutni Adsense oglasi dobivaju najviše klikova.

10. Ako gradite web stranicu od nule, istražite najprofitabilnije ključne riječi za temu vaše web stranice.



Gore sam naveo samo nekoliko savjeta i tajni o Adsenseu. Trenutačno postoji mnogo dobrih knjiga i videa na mreži koji će vam značajno pomoći da povećate svoj prihod od Adsensea, a koje biste trebali pogledati ako ozbiljno namjeravate učiniti Adsense još jednim od tokova prihoda s punim radnim vremenom.

Posljednja stvar koju bih također preporučio je Adsense softver za praćenje. Konstantno koristim softver i lako je udvostručio moj Adsense prihod samo u zadnjih šest mjeseci.

Kao i kod bilo kojeg poslovnog prijedloga ili prijedloga za prihod, provjerite jeste li istražili jer će to osigurati ne samo maksimalnu izloženost na internetu, već i najbolju moguću zaradu za vaše web stranice i online poslovanje.