HEKLANJE

Bore – uklonite ih brzim injekcijama kolagena.

TEMU APP 100 E KUPON

Koža i bore-

Kako koža stari, a također i zbog oštećenja od sunca, naš dermalni sloj koji sadrži vlakna kolagena i elastina koja podupiru gornji sloj kože, gubi puno kolagena. Kako se kolagen gubi, nastaju bore koje se ne mogu popraviti ako se kolagen ne vrati. To se postiže ugradnjom kolagenskih implantata ili injekcijama kolagena. Ovo je vrlo jednostavan postupak koji će vašoj koži ponovno dati mladi izgled. Doznajmo više o kožnim i kolagenskim implantatima.



Vrste kolagena za kožne implantate –

Imate izbor između ljudskog ili goveđeg kolagena. Tijelo većine ljudi prihvaća obje ove vrste. Vaš će kirurg odlučiti o izboru kolagena koji ćete koristiti.

Postupak ubrizgavanja kolagena u kožu-

U ovom postupku liječnik će prvo razgovarati s vama o vrstama bora koje se mogu ukloniti injekcijama kolagena. Nakon što oboje odlučite o borama, kolagen će se tankom iglom ubrizgati ispod kože blizu bore. To nije jako bolan postupak. Možda ćete dan ili dva osjećati malo otekline.

Ugradnja kolagena u kožu i ponavljanje postupka-

Kako je kolagen protein, tijelo će ga polako apsorbirati. Možda ćete trebati još jednu injekciju nakon nekoliko mjeseci. To također ovisi o mjestu bora. Područja koja koristite vrlo često možda će trebati injekciju ranije nego ona koja ne koristite tako često. Na primjer, cijelo područje vašeg lica u blizini usta najviše se koristi dok govorite. Taj će dio možda trebati injekciju prije nego druga područja. Injekcije kolagena jedan su od najlakših načina da uklonite bore i ponovno dobijete mladolik izgled lica.

Ovaj je članak samo u informativne svrhe. Ovaj članak nije medicinski savjet i nije zamjena za profesionalni medicinski savjet. Obratite se svom liječniku za svoje zdravstvene probleme. Slijedite savjete navedene u ovom članku samo nakon savjetovanja s liječnikom. Autor nije odgovoran za bilo kakav ishod ili štetu proizašlu iz informacija dobivenih iz ovog članka.



Kreditne kartice i APR-ovi

Vjerojatno svakodnevno vidite puno ponuda kreditnih kartica bilo da se radi o televiziji, internetu, časopisu ili poštom. U oglasu vjerojatno

Cijena plastične kirurgije

Privlačnost plastične kirurgije je široko rasprostranjena. Međutim, nije svima ugodno pristati na to. To je zato što je cijena plastične