HEKLANJE

Činjenice o Chase Travel Plus Platinum Visa kartici

TEMU APP 100 E KUPON

JP Chase and Company pruža mnoštvo opcija ljudima u cjelini, omogućujući im da ispravno upravljaju svojim novčanim stvarima. Isto se može reći i za kreditne kartice Chase, koje dolaze s vrlo unosnim i povoljnim ponudama. Jedna od njih je Chase Travel Plus Platinum Visa kartica, koja je uistinu korisna za one koji često putuju.

Razni aspekti kreditne kartice



Uvodna godišnja postotna stopa ove kartice je 0 posto; ova se stopa primjenjuje na prijenos stanja ili novu kupnju za prvih dvanaest mjeseci. Nakon isteka uvodnog razdoblja, godišnja postotna stopa raste na 14,24 posto. Promjenjive godišnje postotne stope ovise o osnovnoj stopi.

Ako svoj saldo plaćate u cijelosti svaki mjesec, sigurno ćete imati velike koristi. Ako, međutim, planirate nositi stanja, izazvat ćete nepotrebne financijske troškove (zbog metode ‘Dva ciklusa prosječnog dnevnog stanja’ koja se koristi za izračun financijskih troškova).

Kartica ne naplaćuje naknade. Ne morate ništa platiti za godišnju naknadu; ne postoji ništa poput naknade za sudjelovanje, naknade za ponovno učitavanje, naknade za prijavu i/ili naknade za neaktivnost. Nagrade za ovu karticu su u obliku milja.

Nagrade kreditne kartice

Chase Travel Plus Platinum Visa kartica vrlo je prikladna za one koji su zainteresirani za kreditne kartice s nagradom putovanja. Ako ste kreditno vješt i kreditno vrijedan potrošač, onda je ova kartica vrijedna vaših potreba.

Program nagrađivanja za ovu kreditnu karticu vrlo je zanimljiv. Morat ćete platiti 29 USD da biste bili uvršteni u program nagrađivanja. Postoji mogućnost da zaradite jednu milju za svaki dolar potrošen na kupnju. Svoje skupljene milje također možete koristiti za hotelske troškove, iznajmljivanje automobila, krstarenja i još mnogo toga. Program nagrađivanja omogućuje vam uštedu za 250 zrakoplovnih prijevoznika.

Različite platinaste usluge ove kartice uključuju osiguranje automobila pri najmu, osiguranje od nezgode na putovanju, putne i hitne usluge i mnoge druge. Također možete vršiti transakcije sa svojim računom s bilo kojeg mjesta u svijetu putem interneta.



Ostale usluge platinum kartice uključuju hitnu zamjenu kartice, hitnu zamjenu gotovine, prijavu izgubljene i ukradene kartice i mnoge druge. Korisnici kartice također dobivaju zaštitu kupnje i neće biti odgovorni za neovlaštene transakcije karticama.

Stoga, ako volite putovati, trebali biste početi koristiti Chase Travel Plus Platinum Visa karticu koja će vam omogućiti uštedjeti milje za vaš sljedeći odmor. Prije nego što to učinite, prođite kroz ograničenja i ograničenja kartice.

Social media marketing – SMM

Social media marketing – SMM se odnosi na proces dobivanja prometa kroz socijalne medije odnosno mreže (Twitter, Facebook, LinkedIn, YouTube…).