HEKLANJE

Istina o osiguranim kreditnim karticama

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice su posvuda i potrebne su za toliko različitih stvari, posebno s našom sve većom tehnologijom; kao što je internet. Uz internet dostupan, bez kreditne kartice ne biste mogli rezervirati, kupovati online ili čak platiti određene račune online. Ali, što je s onima bez savršene kreditne sposobnosti ili bez kreditne sposobnosti? Koju vrstu kreditne kartice možete dobiti? Odgovor na ovo je osigurana kreditna kartica.

Osigurane kreditne kartice su kartice kod kojih morate platiti godišnju naknadu, ali i položiti gotovinu, što u konačnici postaje limit na kreditnoj kartici. Ako vaša plaćanja ostanu u dobrom stanju, možda imate pravo na određene nagrade i povećanje vašeg kreditnog limita bez davanja dodatnog novca za kolateral.



Loša stvar kod osiguranih kreditnih kartica su naknade koje dolaze s njima. Svi znaju da 95% svih kreditnih kartica ima godišnju naknadu, nemojte me krivo shvatiti, neke nemaju godišnju naknadu, ali većina ima. Nedostatak naknada za osiguranu kreditnu karticu je to što je većina njih mnogo veća od naknade za neosiguranu kreditnu karticu.

Još jedna loša stvar kod osiguranih kreditnih kartica je ta što je APR (godišnja postotna stopa) također obično veća. Obje ove stvari znače više u naknadama, ali u svakom slučaju, nadoknađuje se ako nemate toliko kredita ili ga uopće nemate. Sama spoznaja da možete povećati svoj kredit i na kraju dobiti kreditnu karticu bez osiguranja može pomoći.

Osigurane kreditne kartice dostupne su onima s lošom ili bez kreditne sposobnosti. Ako ste ikada prošli kroz bankrot ili bilo koji drugi događaj koji vam je promijenio život, tada je sigurna kreditna kartica ona kreditna kartica koju trebate početi pregledavati kako biste počeli obnavljati svoj kredit ili čak sebi dali prednost u dobivanju kredita. Osigurane kreditne kartice puno je lakše nabaviti i mogu vam pomoći u dugoj pogrešci.

Što je blog?

Weblog, koji se obično skraćuje na blog, je web stranica na kojoj se redovito unose (poput časopisa ili dnevnika) i