HEKLANJE

Izbjegnite izgaranje od kućnog poslovanja

TEMU APP 100 E KUPON

Od vitalne je važnosti, posebno s financijske točke gledišta, pokrenuti i pokrenuti svoj KUĆNI BIZNIS što je brže i glatko moguće. To općenito dovodi do produženih sati rada u manjim i većim područjima, vremena frustracije, vremena radosti i vremena kada se žrtvuje vrijeme sna i opuštanja.

RAD OD KUĆE ne dopušta vam luksuz pakiranja za taj dan, napuštanja radnog mjesta i vraćanja sljedećeg dana. (Pretpostavljam da biste mogli, ali možda ćete imati problema u uvjeravanju svog supružnika i/ili djece da je to prava stvar!!) Rad unutar granica vašeg obiteljskog doma čini previše lakim zapaliti svijeću na oba kraja . Ušuljati se sat ili dva (ili tri!!) dodatnog posla prije izlaska sunca dok obitelj još uživa u dobrom snu ili raditi kasnije navečer i u noć dok se prikazuje film Kasno, kasno. Sve to nakon cjelodnevnog rada ili prije cjelodnevnog rada. Može, i hoće, uzeti danak na vaše tijelo i um.



Da, morate naporno raditi u svom KUĆNOM POSLOVANJU, međutim, jednako je važna potreba da budete pametni u svom pristupu RADU KOD KUĆE. Odabiremo RAD OD KUĆE kao promjenu načina života. Međutim, ako ćete uložiti znatno više sati tjedno u svoj KUĆNI POSAO nego što biste radili za šefa izvan kuće, mogli biste ostvariti vrlo značajan prihod, ali to možete učiniti nauštrb opušteniju promjenu načina života koju ste prvotno tražili. Bez odgovarajućeg odmora i opuštanja uskoro ćete osjetiti posljedice izgaranja, a užitak u POSLOVANJU OD KUĆE će nestati.

Planirajte svoj pristup RADU OD KUĆE tako da odredite točno radno vrijeme i, gdje je to moguće, pridržavajte ga se. Pritom svakako odvojite vrijeme pauze za ručak, piće itd. Ako trebate razbistriti glavu u bilo kojoj fazi, odvojite malo vremena, kratko odrijemajte, prošećite, istuširajte se ili bilo što drugo potrebno za punjenje baterija. Ne dopustite da vaš DOMAĆI POSAO upravlja vašim životom. Čini se da je to slučaj, osobito u online tvrtkama koje rade 24 sata dnevno. Ali to ne znači da cijeli dan morate fizički biti ispred svog računala.

Ako se nađete preopterećeni poslom, pokušajte delegirati poslove drugim članovima obitelji ili, ako vaš KUĆNI POSAO stvarno daje rezultate, unajmite pomoćnika koji će vam pomoći na pola radnog vremena ili na puno radno vrijeme.

RAD OD KUĆE s vlastitim KUĆNIM POSLOVOM može biti financijski i osobno isplativ, pod uvjetom da koristite odgovarajuće postupke upravljanja vremenom.