HEKLANJE

Jednostavan način za stvaranje jedinstvenog sadržaja kombiniranjem nekih članaka privatnih marki

TEMU APP 100 E KUPON

Pomoću članaka privatnih marki možete lako osigurati sadržaj za svoje web stranice. Mijenjanje takvih članaka i njihovo slanje u direktorije članaka zajedno s okvirom s resursima također je odličan način za generiranje prometa na vašim web stranicama. Međutim, prvo biste trebali učiniti svoje PLR članke stvarno jedinstvenima. Objavljivanje nepromijenjenih PLR članaka na vašoj web stranici može utjecati na rangiranje vaše tražilice. Osim toga, mnogi imenici članaka ne dopuštaju slanje duplikata sadržaja.

Postoje različiti načini za stvaranje jedinstvenog sadržaja iz PLR članaka. Jedan od najlakših načina je uzeti nekoliko članaka i spojiti ih u jedan. Primjenom ove metode nekoliko puta moći ćete vrlo brzo stvoriti jedinstvene članke. Još jedna prednost je što ćete lakše stvarati duže članke. Imajte na umu da iako većina imenika članaka prihvaća članke od 400 riječi, postoje neki koji zahtijevaju da pošaljete članke koji sadrže više od 500 riječi.



Možda ste primijetili da su članci privatnih marki relevantni za jednu nišu često predstavljeni u paketu. Na primjer, možete pronaći PLR pakete koji se sastoje od, na primjer, 10 članaka o tenisu, 10 o mobitelima, 10 o kućnom kinu i 10 o putovanjima. Takvi paketi će vam omogućiti jednostavno pronalaženje i kombiniranje povezanih članaka.

Na primjer, postoji PLR paket članaka koji se sastoji od 25 članaka o virusnom marketingu. Neki od naslova su “Korištenje dijeljenja datoteka u virusnom marketingu”, “Korištenje foruma u virusnom marketingu”, “Korištenje videa u virusnom marketingu” i “Vaša e-knjiga vaš je virusni prodavač”. Obraćajući pozornost na gornje naslove, lako možete saznati da svaki članak pokriva alat za izvođenje viralnog marketinga. Ono što sada trebate učiniti je uzeti neke dijelove iz svakog članka i spojiti ih u jedan.

Kao drugi primjer, postoji i PLR paket koji sadrži članke o računalnoj sigurnosti. Umjesto da mijenjate samo jedan članak, samo kombinirajte nekoliko članaka koji pokrivaju ZoneAlarm, CounterSpy i Spam Buster. Na taj način možete stvoriti članak o sigurnosnim alatima za računala koji će se lako izdvojiti iz gomile. Ako želite, možete proširiti članak. Na primjer, u članak možete dodati još neke alate za sigurnost računala koje poznajete kao što su Avast AntiVirus ili Fake MP3 Detector.

Iako sada imate novi članak koji je prilično jedinstven, ipak je preporučljivo napraviti daljnje izmjene. Samo promijenite početni odlomak, recite nešto na drugačiji način, dodajte rečenicu ovdje, oduzmite jednu ondje, prepišite kraj i tako dalje. Postoje razne mogućnosti koje možete učiniti. Možete čak koristiti članak iz potpuno druge niše. Budite kreativni u korištenju sadržaja privatne robne marke i sigurno ćete dobiti svoj novac.

Istina je da samostalno pisanje sadržaja nije samo najjeftinija metoda, već vam također omogućuje da unesete svoju osobnost u sadržaj. To može biti vrlo korisno u privlačenju vjernog čitatelja. Međutim, ako nemate dovoljno vremena za stvaranje vlastitog sadržaja od nule, prerada članaka s pravima privatne oznake može biti alternativa.