HEKLANJE

Jednostavna ljepota – 10 savjeta koji su besplatni i jednostavni

TEMU APP 100 E KUPON

Od danas je jednostavno izgledati i osjećati se ljepše. Možete čak i odložiti svoju džepnu knjižicu jer su ovi savjeti besplatni.

1. Osmijeh… to će vam uljepšati dan i drugi oko vas će osjetiti vašu energiju.



2. Istezanje… mačke znaju da potpuno istezanje tijela čini čuda. Slijedite njihov primjer i polako se izvucite iz kreveta te se nježno protegnite. (Za više savjeta o istezanju ovdje je odlična knjiga: AM/PM Stretch for Health.)

3. Vježbajte… najmanje 20 minuta bilo koje kontinuirane aktivnosti će povećati vašu razinu energije i smanjiti loše stresore. Čak ne plaćate ni članarinu. Ključ je kontinuiran poput 20-minutne šetnje ili čak brisanja podova. Izgledat ćete i osjećat ćete se bolje.

4. Pijte vodu. Nijedna druga tekućina nije kao ona. Očistite svoj sustav. Preporučuje se 8 čaša dnevno. Vaša koža će zračiti.

5. Odmarajte se… morate raditi pauze tijekom dana i spavati noću. Odmara se od radnog prostora kako bi ostao svjež i fokusiran. Pobrinite se da spavate dovoljno noću jer se vaše tijelo regenerira dok spavate. Ako stalno puštate svoj um da se čudi, donesite svjesnu odluku da odložite misli do jutra. Nevjerojatno je koliko dobro vaša podsvijest sluša vaš svjesni um (zato pazite što si govorite)

6. Čini dobro. Kada učinite nešto za nekoga drugoga ne očekujući ništa zauzvrat, dobit ćete nezamislive načine. (ključno je ne očekuj ništa zauzvrat)

7. Zamijenite… novac koji potrošite na junk food za hranu koja će obogatiti vaše tijelo i dušu. Započnite s jednostavnim planom razmjene. Budući da neki misle da zdrava hrana košta više, saznajte svoj obrazac potrošnje tako što ćete napraviti 2 popisa:

. hrana koju volite, a koja je zdrava, a koju inače ne kupujete



. hrana koju volite i koja je “junk food” koju inače kupujete

izračunajte cijenu 2. popisa, a zatim upotrijebite ovaj iznos za financiranje svoje “zdrave” kupnje. (naravno, morate reći zbogom “junk foodu”)

8. “Stani i pomiriši ruže”. Traži dobro u svemu. Ovo je teško jer je većina nas “istrenirana” tražiti nedostatke, pogreške, nedostatke, nedostatke itd. Počnite od sebe. Navedite svu svoju imovinu (ne samo fizičku). Tada shvatite sve dobro u tome što ste vi. Prijeđi na druge stvari oko sebe. Radite na tome svjesno svaki dan dok vam ne postane navika. Ima nešto dobro u svemu i svakome. Jednom kada to shvatite, svugdje ćete nalaziti dobro, a da niste ni pokušali.



9. Naučite… svaki dan nešto novo. Uzmi knjigu. ili potražite na internetu. Naučite raditi nešto što ste oduvijek željeli. Možete čak početi besplatno istraživanjem na internetu. Pretražite temu i počnite stimulirati i obogaćivati svoj um već danas.

10. Nagradite se. Postavite financijske i osobne ciljeve i označite ih nagradama za njihovo postizanje. (ovo je možda nešto posebno što ste oduvijek željeli učiniti. a ne nužno kupnja.. Ali ako ste učinili sve gore navedeno, možda samo naprijed i razbacite se malo. Zaslužujete to!

Placenta privlačnosti

U filmu iz 2004., Tri krajnosti, kineska glumica Bai Ling podigla je obrve glumeći nelicenciranu babicu koja pravi okruglice od