HEKLANJE

Kako najbolje iskoristiti svoje nagrade kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Mnoge izvrsne kartične tvrtke sada svojim vjernim vlasnicima kartica nude nagrade za kreditne kartice. To vlasniku kartice daje priliku da dobije nagrade samo zato što koristi njegovu karticu. To je veliki poticaj za one koji možda svoju karticu ne koriste puno. Što više nagrada na kreditnoj kartici dobiju, veća je vjerojatnost da će svoju karticu koristiti češće. Tvrtke koje izdaju kreditne kartice shvaćaju da više profitiraju kada vlasnici kartica više koriste svoje kartice, pa je proces isplativ za sve uključene.

Programi



Svaka kartica koja nudi nagrade kreditnom karticom imat će malo drugačije programe od ostalih. Neki će ponuditi nagradu za povrat novca, što u biti vraća vlasniku kartice određeni postotak iznosa potrošnje. To se obično radi godišnje ili se može raditi mjesečno. Ove su kartice izvrsne za one koji često koriste svoje kartice, ali nemaju vremena baviti se bodovima i drugim nagradama koje druge kartice mogu ponuditi. Neke nagrade za kreditne kartice bit će ponuđene u obliku nebeskih milja ili drugih poticaja za letenje.
Ove nagrade za kreditne kartice savršene su za vlasnike kartice koji često putuju. Ako vlasnik kartice skuplja bodove za besplatan let, vjerojatnije je da će koristiti svoju karticu umjesto gotovine. Ostale nagrade kreditne kartice uključuju druge razne nagrade. Neke će kartice svojim vlasnicima omogućiti odabir iz niza nagrada.

Iskoristiti najviše nagrada

Najbolji način da najbolje iskoristite svoje nagrade kreditne kartice je jednostavno ih iskoristiti. Tvrtke koje se bave izdavanjem kreditnih kartica zaprepaštene su količinom vlasnika kartica koji nikad ne iskoriste svoje nagrade. Oni često koriste svoje kartice i skupljaju nagrade, ali nikada ne odvoje vremena da dobiju nagrade. Ono što se tiče nagrada kreditnom karticom je da, osim ako nemate program povrata novca, morate kontaktirati tvrtku kako biste dobili svoje nagrade. Mnogi vlasnici kartica zaborave na programe ili jednostavno nemaju vremena baviti se njima. Ako imate oko na nagradi, možete maksimalno iskoristiti programe nagrađivanja kreditnom karticom čestim korištenjem kartice. Upotrijebite svoju karticu umjesto gotovine i jednostavno podmirite stanje prije nego što se naplate kamate. Na ovaj način možete se približiti svojoj nagradi bez gubitka dodatnog novca.

Nagrade kreditnim karticama prekrasan su način da se oduševite korištenjem svoje kreditne kartice. Oni koji obično nose kartice napunjene do maksimuma i koji svaki mjesec plaćaju samo minimum možda neće biti toliko uzbuđeni zbog nagrada na kreditnim karticama. Osim ako ne možete koristiti karticu, nećete imati koristi. Dakle, ako je vaša kartica dosegla svoj maksimalni saldo, poradite na njenom plaćanju kako biste počeli koristiti pogodnosti programa nagrađivanja kreditnih kartica.

Prednosti kolektivne kupovine

Možda se i sami pitate… Kolektivna kupnja, što je to, dovraga? Zapravo, nema tu previše. Kolektivna kupnja je jednostavno kupnja