HEKLANJE

Kofein uzrokuje bore

TEMU APP 100 E KUPON

Ako imate namjeru održati zdravu kožu bez bora, trebate reformirati svoje tijelo iznutra prema van. Dobar početak je suzdržavanje od pijenja napitaka s kofeinom, poput kave i gaziranih sokova. Kofein, tvar koja izaziva ovisnost koju sadrže brojni napici, uklanja vlagu s vaše kože. Kada je vaša koža suha, mnogo je sklonija razvoju finih linija i bora. Budući da kofein djeluje i kao diuretik, potiče i češće mokrenje. Ovo mokrenje pridonosi smanjenju vlage unutar vaše kože. Iako kožu možete ponovno hidratizirati pomoću hidratantnih losiona, preporučujemo da se s problemom uhvatite u koštac s njegovim izvorom.

Oni od vas koji ozbiljno razmišljaju o održavanju izvrsne kože trebali bi piti puno vode, voćnih sokova (neprerađenih) i kokosovog mlijeka. Ovi napitci će održati vašu kožu vlažnom i tako je učiniti manje sklonom razvoju bora i finih linija. Budući da ovi napitci također pomažu u održavanju zdravlja mnogih vaših organa, vaša će koža izgledati bolje nego ikad prije. Kao što mnogi od nas znaju, brojni unutarnji problemi odražavaju se na našoj koži.



Potičemo sve da počnu odbacivati svoje kofeinske napitke umjesto zdravih i manje problematičnih pića. Brojni problemi koji proizlaze iz konzumacije kofeina su beskrajni i nisu vrijedni gnjavaže. Ako ste zabrinuti zbog izbacivanja kofeina odjednom, preporučujemo postupno smanjenje konzumacije dok više ne budete ovisni. U tom trenutku svoje napitke s kofeinom možete zamijeniti zdravijim alternativama.

Sretno na vašem putu prema načinu života bez kofeina (i bora)!