HEKLANJE

Kozmetički proizvodi s pozitivnim stavom

TEMU APP 100 E KUPON

Bile su potrebne dvije brižne, kreativne majke i njihove kćeri tinejdžerice da stvore liniju proizvoda za njegu kože koja promovira zdrav stav prema ljepoti i samopoštovanju.

“Tinejdžerske godine mogu biti neugodne i fizički i emocionalno za tinejdžere”, rekla je Susan Shand, jedna od suosnivača Tess (Teen Everyday Skincare System). Tako su Shand, suosnivačica Sheri Poe i njihove kćeri stvorile brend koji slavi osobnu, individualnu ljepotu svake tinejdžerice.



Kako bi saznali što tinejdžeri žele i trebaju, Shand i Poe razgovarali su sa stotinama tinejdžera i njihovim majkama. Danas Tess Advisory Panel – sastavljen od djevojaka od 13 do 17 godina – daje mišljenja o svemu, od naziva, mirisa i dizajna pakiranja.

Stvorili su proizvode formulirane s prirodnim voćnim i botaničkim ekstraktima, eteričnim uljima i vitaminima za čišćenje, toniranje, hidrataciju i zaštitu tinejdžerske kože. Proizvodi sadrže mješavine prirodnih sastojaka bez parabena kao što su gel aloe vere, ulje lavande i ekstrakti kamilice, zelenog čaja, cvijeta hibiskusa, gaveza, kore bijele vrbe, kore limuna, jabuke i jagode.

Dva su kompleta za njegu mješovite i problematične kože laka za korištenje “iz dana u noć” i osam “a la carte” proizvoda u punoj veličini. Mnogim djevojkama komplet jednostavan za korištenje može pomoći da steknu dobru naviku njege svoje kože, čineći setove izvrsnim poklonom za povratak u školu.

Na primjer, Skin with Attitude Kit je formuliran za tinejdžere s kožom sklonom nepravilnostima. Sadrži Scrub-It-Off Strawberry/Jojoba Facial Cleanser, This Is Your Wake-Up Call Orange tonik za lice, Take No Prisoners Peppermint Serious Blemish Stick, Out and About SPF15 losion bez ulja lavande, Perfect Pout Strawberry Healing sjajilo za usne i Put na vašem PJ-u i ljekovita noćna krema bez ulja vanilije.

Pakirano u klasične, čiste, jednostavne boce i tube sa zabavnim, laganim nazivima proizvoda i šarenim akcentima lubenice, limete, mandarine i nebesko plave boje, pakiranje također sadrži osnažujuće izjave kao što su “preuzmi odgovornost”, “usudi se sanjati”, “govori svoj um” i “nikad se ne smiri” kako bi pružili svakodnevnu inspiraciju.

Uvod u Heklanje

Heklanje, izgovara se kao “hek-lahn-yeh,” hrvatski je izraz za prekrasnu umjetnost heklanja. Uključuje upotrebu heklice za stvaranje složenih uzoraka pomoću

Web 2.0 direktorij

Posljednje dvije godine, upravo ova stranica je jedna od najvećih web 2.0 direktorija. Napravili su ovu aplikaciju kako bi omogućili