HEKLANJE

Kupite automobil s lošom kreditnom sposobnošću – 4 savjeta za dobivanje odobrenja

TEMU APP 100 E KUPON

Financiranje novog ili rabljenog automobila s lošom kreditnom sposobnošću je izvedivo. Međutim, postoje načini da povećate svoje šanse za odobrenje i eventualno postignete razumnu kamatnu stopu. Ne ulazite naslijepo u proces kupnje automobila. Pojedinci s dobrom kreditnom sposobnošću imaju mnogo opcija. S druge strane, ako je vaša kreditna sposobnost loša, morate tražiti dobru ponudu. Evo četiri savjeta koji će vam pomoći da dobijete kredit za automobil s lošom kreditnom sposobnošću.

Koji je vaš FICO rezultat?



FICO rezultati u rasponu od 300 do 850. Što je rezultat niži, to je veća kamatna stopa primljena na kredit za auto. Nizak kreditni rezultat ne isključuje mogućnost dobivanja kredita za novi ili rabljeni automobil. Međutim, nizak kreditni rejting uvelike će utjecati na kamatnu stopu na te kredite.

Prije podnošenja zahtjeva za auto kredit, nabavite online kopiju svog kreditnog izvješća i rezultata. Ako je vaš rezultat ispod 600, razmislite o odgađanju kupnje automobila. Umjesto toga, posvetite šest mjeseci poboljšanju svog rezultata.

Zadržite stalnu zaposlenost

Uz ocjenu kreditnog izvješća, zajmodavci za auto kredite zahtijevaju od podnositelja zahtjeva da imaju stalno zaposlenje. Često kandidati moraju zarađivati najmanje 1200 dolara mjesečno. Stalno zaposlenje obično se sastoji od rada kod istog poslodavca 90 dana. Stoga izbjegavajte mijenjanje poslodavca svaka dva do tri mjeseca. Kako bi dokazali zaposlenje, zajmodavci zajmova za auto mogu zatražiti kopije nedavnih isplata isplata.

Dobijte prethodno odobrenje od subprime auto zajmodavca

Prije pregledavanja izbora vozila u salonima automobila, pokušajte dobiti odobrenje od online subprime zajmodavca. Ovi zajmodavci pomažu mnogim ljudima s lošom kreditnom sposobnošću da dobiju financiranje. Zahtjevi za pozajmljivanje su fleksibilni, međutim, subprime krediti za automobile imaju više kamatne stope. Ako želite kupiti novi automobil, prihvatite višu stopu, a zatim refinancirajte kasnije.

Prijavite se kod sudužnika



Najlakši način da dobijete odobrenje za auto zajam s lošom kreditnom sposobnošću je da se prijavite sa sudužnikom. Ako osoba koja supotpisuje zajam ima izvrsnu kreditnu sposobnost, to može opravdati bolju stopu. Naravno, postoje rizici korištenja supotpisnika. Ako primarni zajmoprimac postane nesposoban izvršavati redovite mjesečne otplate, supotpisnik postaje odgovoran za zajam.

Što mi daje ženstvenost?

Pokazalo se da ženstvenost uvelike mijenja život žene. Ako ga ne zakucate u kut, već se uključite u njegov razvoj

Mineralna šminka Kozmetika

Svijet kozmetike i posljedično uživanje postalo je punoljetno. Danas postoji niz posebnih kozmetičkih linija koje se lansiraju u cijelom svijetu