HEKLANJE

Ljubav je na ljetovanju, ljubav je na moru

TEMU APP 100 E KUPON

Kada nam stigne ljeto dolaze nam na pamet razne male ljetne ljubavi i avanturice kojih se rado sjećamo. Ljetne ljubavi se kažu uvijek pamte, do njih je najlakše doći preko interneta, ljubavni oglasi su svuda oko nas. Možda zbog toga što na moru volimo da se baš opustim i da ne razmišljamo. Ne trudimo se puno oko te osobe i ne zamaramo se sitnicama već uživamo u zabavi što zapravo i utječe na to da situacija bude opuštena, samim tim i naš ljetni odmor o kojem ćemo još dugo poslije pričati. Svima se dešavalo da im se neko svidi na moru i da se malo muvaju.
To su jako zanimljive situacije. Vjerojatno su nam tada emocije pojačane, moguće od sunca ali sigurno ćeš reci da se do tada nikad tako nisi zaljubila, da je on TAJ! Moja definicija tog zaljubljivanja je da za tako kratko vrijeme i ne možete upoznati dovoljno osobu, već za tih 10 dana koliko ljetujete i jedan i drugi se trudili biti što savršeniji a i opušteniji. U suštini to je i ok jer iskreno, znate da se više vjerojatno nećete ni vidjeti i zašto kvariti odmor nekim malim sitnicama i stvarati tenzije. To su one ljubavi bez ikakvih očekivanja i bez obaveza. Samo se prepustimo i uživamo dok traje. Ionako kad se vratiš kući nakon nekoliko dana priče i sve prođe… a novi licni oglasi to jest licni kontakti vas čekaju na webu.
A ostanu slike, mirisi, muzika, uspomene…
Mislim, u većini slučajeva. Ipak, tko zna.. Možda je to baš ljubav vašeg života ili ta avantura koju ste imali neće ostati samo na toj godini. Ne bih se ograničavala. Možda čete se baš ponovno vidjeti na idućem ljetovanju i podsjetite se prošlih divno provedenih dana. Bilo kako bilo, prolazna ljetna, ili ona na duge staze svakako uživajte u njoj i nemojte biti skeptični, možda ste baš vi od onih rijetkih koji ljetnu ljubav pretvore u pravu romansu u kojoj ćete dugo dugo uživati.

Nepodnošljiv teret

– Suprug se odmiče od mene – kaže draga djevojčica Anya, sjedeći na stolici pored mene. – Koliko ste godina