HEKLANJE

Loša kreditna sposobnost? Još uvijek možete ispunjavati uvjete za kreditnu karticu!

TEMU APP 100 E KUPON

Suočimo se s tim: da biste kupili ili prodali toliko stvari u današnjem društvu jednostavno morate imati dostupnu kreditnu karticu kako biste dovršili mnoge transakcije. Naravno, možete platiti gotovinom za mnoge stvari, ali koliko je zgodno [ili sigurno] nositi sa sobom svežanj novčanica? Ako izgubite novac, nestao je zauvijek. S kreditnom karticom nije tako jer se taj mali plastični uređaj može lako zamijeniti. Što učiniti ako imate lošu kreditnu sposobnost? Jeste li zaključani u dobivanju kreditne kartice? Srećom, odgovor je odlučno ne. Imate neke mogućnosti koje vam mogu pomoći da stavite novu kreditnu karticu u novčanik, bez obzira na to da li imate lošu kreditnu sposobnost.

Loša kreditna sposobnost: što je to



Prije nego što pogledamo prijavu za lošu kreditnu karticu, proučimo neke stvari koje bi mogle uzrokovati lošu kreditnu ocjenu:

— Zakašnjela plaćanja zajmova za automobile, stanarine, hipoteke, računa itd.

— Medicinski računi koje si ne možete priuštiti.

— Pravna presuda protiv vas uključujući: alimentaciju djeteta, tužbu itd.

— Gubitak posla, veliko smanjenje prihoda.

Bilo koja od ovih stvari može naštetiti vašem kreditnom rejtingu, otežavajući, ali ne i nemogućim, dobivanje kreditne kartice.

Loše kreditne kreditne kartice: kakve su ponude



Ako podnesete zahtjev za kreditnu karticu s lošom kreditnom sposobnošću, imajte na umu da su zahtjevi potrošača drugačiji nego za te kartice za ljude s dobrom kreditnom sposobnošću. Ipak, loša kreditna kartica može biti dobra ideja koja će vam pomoći da ponovno podignete svoj kreditni rejting; neće se poboljšati preko noći, ali može se poboljšati s vašim discipliniranim planom otplate. Evo nekoliko stvari koje morate znati o lošoj kreditnoj kartici:

Vaš će APR biti veći. Neke nude niske godišnje kamatne stope za početnu stopu, dok će druge kartice nuditi varijabilnu stopu. Općenito gledano, APR će biti veći.

Zadana stopa. Ako kasnite s plaćanjem, mogli biste se naći u situaciji da plaćate puno višu zadanu stopu.



Godišnja naknada. Očekujte da ćete platiti godišnju naknadu do 100 USD po kartici, manje ako se radi o zaštićenoj kartici.

Ostale naknade. Ovisno o kartici koju odaberete, može vam se naplatiti naknada za otvaranje računa, naknada za program, godišnja naknada i naknada za sudjelovanje.

Kada kupujete kreditnu karticu s lošom kreditnom sposobnošću, posvetite se samo onoj koja odgovara vašem budžetu. Između naknada i višeg APR-a, mogli biste se naći s karticom koja vam ne odgovara. Ipak, korištenjem kreditne kartice s lošom kreditnom sposobnošću možete ponovno uspostaviti svoj kredit ako upotrijebite karticu i platite je brzo i na vrijeme.



Bolje Vraga kojeg poznaješ

Da biste uštedjeli novac na svojim kreditnim karticama, ne znači uvijek nužno da morate promijeniti pružatelja usluga kako biste dobili

Catastroika

Dokumentarni film sniman sredstvima prikupljenim preko interneta uz kometare Slavoja Žižeka, Naomi Klein i drugih europskih ekonomskih i pravnih stručnjaka,