HEKLANJE

Loše kreditne kreditne kartice – što biste trebali znati

TEMU APP 100 E KUPON

U današnjem svijetu gotovo je nužno imati kreditnu karticu. Ako imate lošu kreditnu sposobnost, vaše mogućnosti mogu postati ograničene u pogledu kredita. Mnoge tvrtke koje izdaju kreditne kartice jednostavno će odbiti zahtjev. Stoga je odabir prave kartice za koju ćete se prijaviti vrlo važan i možda ćete morati iskoristiti prednosti loših kreditnih kartica.

Prvo morate razmotriti svoju kreditnu sposobnost. Razlog tome je što će mnogi upiti o kreditnoj kartici smanjiti vašu kreditnu sposobnost. Ne želite imati previše upita pa morate ograničiti broj prijava koje podnosite. Odaberite jednu ili dvije za koje postoji veća vjerojatnost da će vas odobriti ako imate lošu kreditnu ocjenu. Ako je vaša kreditna sposobnost loša, vjerojatnije je da su vaši izgledi za odobrenje vrlo niski za jeftinu karticu. Stoga biste u ovom trenutku htjeli istražiti nekoliko loših kreditnih kartica. Postoji nekoliko tvrtki koje će se nositi s manje od savršenog kredita i zapravo pomoći poboljšati vaš kreditni rejting i uspostaviti dobru kreditnu povijest. Danas su dostupne i osigurane i neosigurane loše kreditne kartice.



Na što treba obratiti pozornost pri odabiru kreditne kartice:

Postoje mnoge tvrtke koje tvrde da pomažu pojedincima da dobiju kreditne kartice, ali zapravo samo koriste priliku da iskoriste vašu već lošu situaciju. To je razlog zašto morate usporediti različite izdavatelje kartica i njihove ponude. Obavezno pročitajte sva sitna slova za svaku ponudu koju razmatrate. To uključuje informacije o naknadama, naknadama za sudjelovanje ili bilo kojim drugim početnim troškovima plus vaš kreditni limit. Ove naknade mogu proizvesti stanje na vašoj kreditnoj kartici prije nego što je primite. Istina je da će, bez obzira na to gdje osigurate svoju kreditnu karticu, biti uključene dodatne naknade ako imate oštećenu kreditnu povijest. Ali ako pažljivo usporedite svoje mogućnosti, možete pronaći ponudu s najnižim naknadama i kamatama (APR).

Također možete imati te naknade povezane sa osiguranom kreditnom karticom. Za ovu vrstu kartice potrebno je otvoriti štedni račun, a saldo će biti jednak kreditnom limitu. Ako biste zakasnili s plaćanjima, izgubili biste saldo.

U konačnici, ako imate lošu kreditnu sposobnost, nije nemoguće dobiti kreditnu karticu, bit će skuplja, ali to je način da vratite svoju kreditnu sposobnost. Ako ste pažljivi, na kraju se možete prijaviti za običnu kreditnu karticu s konkurentnim cijenama i kreditnim ograničenjima. Također je mudro pokušati poslovati s internetskim tvrtkama čija je primarna djelatnost kreditne kartice. Oni su često oni s boljim cijenama, nižim naknadama i često im nije potreban štedni račun. Vaš će kreditni limit obično biti u rasponu od 250,00 do 300,00 USD, ali to je dovoljno da počnete popravljati svoj kreditni rezultat. Ako se mudro koristi, više je nego dovoljno.

Odjave na odjavi

Kao tvrtke koje pružaju usluge i robu koja se može kupiti online, zapitajte se: činim li sve što mogu kako