HEKLANJE

Marketing članaka – obje strane ograde

TEMU APP 100 E KUPON

Svaka stranica ima svoj skup smjernica – ali mislim da će se više vaših članaka objaviti ako se pridržavate sljedećih. Najbolje je provjeriti skup pravila svake stranice (ali tko ima vremena) ili slijediti ovaj osnovni skup stvari koje treba i ne treba raditi.

1. Redovito šaljite članke
2. Napišite veliko slovo svake riječi u predmetu
3. Provjerite pravopis i gramatiku – a zatim ponovno provjerite
4. Pišite originalne članke o temama za koje imate strast
5. Pišite članke koji imaju oko 400-800 znakova – prekratki i predugi bit će odbijeni
6. Napišite članak – ne očitu reklamu
7. Provjerite formatiranje odlomka
8. Napišite informativni autorov izvorni okvir
9. Koristite HTML oznake (ako je dopušteno) – pokazao bih primjer ispravne veze – ali najvjerojatnije bi to uzrokovalo odbijanje članka. Samo Google HTML vezu da vidite kako to učiniti ispravno



1. Nemojte pisati veliko slovo u predmetu
2. Nemojte podebljavati temu ili svoje veze
3. Nemojte slati više od 2 poveznice u autorov okvir s resursima
4. Ne stavljajte poveznice u tekst članka
5. Nemojte skrivati poveznice – učinite to legalno kako biste vratili poveznice na svoju stranicu
6. Nemojte pisati oglas – napišite članak (znam – to sam već rekao gore)

Evo nekoliko općih preporuka:
1. Nabavite pravu domenu – puno je prihvatljivija i profesionalnija od blogspota, angelfirea ili bilo koje druge besplatne stranice. Ako želite imati blog – nabavite domenu i koristite wordpress – domena će koštati oko 8 dolara godišnje, a hosting se može dobiti za manje od 5 dolara godišnje.
2. Koristite automatski podnositelj. Postoje besplatne i plaćene usluge – u svakom slučaju – vaš(i) članak(i) će biti na stotinama ili tisućama stranica umjesto na jednoj ili dvije. Imajte na umu da neka mjesta za članke ne prihvaćaju članke koje su poslali automatski podnositelji – ali oni su u manjini.
3. Posjetite svoje članke. Mnoga web-mjesta za članke poslat će vam e-poruku koja vam govori da je vaš članak poslan. Idite i pogledajte i uvjerite se da izgleda dobro, da je veza(e) ispravna, a zatim glasajte za nju i ako stranica ima društvene oznake – označite je.
4. Ako koristite članke o pravima privatnih marki (PLR) – promijenite ih – učinite drugačijima tako da ne budu isti kao milijuni drugih članaka na mreži.
5. Provjerite smjernice stranica – neke ne prihvaćaju članke o kockanju, seksualno orijentirane članke itd. Neke će čak odbiti vaš članak ako ne prođe njihovu internu pretragu riječi. Neki su me odbili zbog korištenja riječi “seks” ili “marihuana” u članku. Iako je članak o “seksu” bio vezan uz zdravlje, a članak o “marihuani” bio je savjet za putovanja koji je informirao putnike da ne krijumčare drogu. Ponekad ne možete pobijediti.
6. Nemojte se frustrirati. Može potrajati neko vrijeme dok se članci ne indeksiraju u tražilicama i može proći neko vrijeme dok vlasnici web stranica s člancima ne odobre vaše članke. Samo se nastavite uključivati i isplatit će vam se.
7. Kvaliteta je bolja od kvantitete. Samo svakodnevno izbacivanje glupih članaka nije tako dobro kao pisanje 2 ili 3 dobra članka svaki tjedan.
8. Odvojite vrijeme s temom. Ako je tema dosadna – najvjerojatnije članak neće biti čitan. Budi kreativan.
9. Napišite 2 ili 3 rečenice u okvir za izvore autora. Recite nam nešto o sebi i zašto ste stručnjak za ovu temu ili zašto bismo trebali kliknuti vašu vezu.

Nadamo se da će vam ovo pomoći da objavite više svojih članaka.