HEKLANJE

Objava na blogu – dobar izvor veza

TEMU APP 100 E KUPON

Jedna od najpopularnijih tehnika gerilskog marketinga oslanja se na objavljivanje blogova kao izvrstan izvor prometa i dolaznih veza. Dok su recipročne veze nužne ako želite promovirati svoju web stranicu i visoko rangirati u tražilicama, objavljivanje na blogu donosi još jedan važan element optimizacije tražilice – jednosmjerne veze.
Prilikom objavljivanja na blogovima dopušteno vam je uključiti živu poveznicu u svoju poruku. Naravno, to se razlikuje od jedne vrste bloga do druge, a neki webmasteri mogu imati uključeno moderiranje komentara, pa će urediti vaše veze ako nisu prikladne.
Blogovi su jedan od najzanimljivijih i najdinamičnijih internetskih fenomena i oni su, kao što mnogi veterani internet marketinga već znaju, stalni izvor prometa. Zato biste trebali posjetiti što više blogova vezanih uz temu vaše web stranice i komentirati članke i postove koje imaju.
Upamtite da možete postaviti vezu u svoj post, ali nemojte pretjerivati, jer ako to učinite, lako možete biti označeni kao “spamer”. Jednosmjerne veze koje dolaze s blogova mogu stvarno povećati vaše rangiranje na tražilicama, pogotovo jer postoji mnogo blogova s visokim Google PageRankom.
Kako objaviti svoje poruke na blogovima
Većina vlasnika blogova aktivno upravlja svojim blogovima i odmah će izbrisati svaku poruku koja ima čak i malu sličnost s bilo čim komercijalnim ili neželjenim sadržajem.
Evo nekoliko korisnih savjeta o tome kako promovirati svoju web stranicu putem poruka na blogu bez da vaši komentari zvuče kao prodajni prijedlog:
Jeste li spremni pronaći rješenja koja ste tražili?
Trenutno je svatko tko ima talent za pisanje ili želi biti autor napisao blog na mreži. Postoje softveri za blog koji su jednostavni i laki za korištenje, a tehnički nastrojeni i izazovni pojedinci mogu bez napora nabaviti blog online.
Za nekoliko ljudi blogovi su njihovi projekti svakodnevnog života, jer razgovaraju o svojim dnevnim epizodama, kao i odaju počast prijateljima i obitelji. Osim toga, blogovi poprimaju duboko značenje napisano za sastavljanje i prikupljanje političkih izjava, podršku proizvodu, pružanje informacija o istraživanju, a također nude i tutorijale. Bilo koja tema koja vas zanima, možete biti sigurni da je neka osoba napisala blog o tome.
Blogove sada ‘pišu’ glazbenici, političari, sportske ličnosti, romanopisci, voditelji vijesti kao i druge poznate ličnosti. Upravo je ova blogska groznica izazvala kontroverzu. Činjenica da svatko može pisati, a u vezi s bilo kojom temom pod suncem, pritužbe na određene tekstove predstavljaju problem. U puno blogova često se spominju imena; imajte na umu da, iako vam je dopušteno pisati sve što vas zanima na blogu, morate biti vrlo oprezni i preuzeti veliku odgovornost. Nemojte davati izjave koje mogu postati sumnjive; ili pak budite vrlo spremni.

5 savjeta pri kupnji laptopa

Budući da je zadnjih godina prijenosno računalo nezaobilazan uređaj studentima, ulaskom u svijet studenata sigurno razmišljate o kupnji laptopa. Budući