HEKLANJE

Odijevanje u trudnoći

Drage moje, stil odijevanja si jednostavno morate iskombinirati. Jedan od stilova je naravno sexy stil, znači ostajete i dalje u uskim krpicama, u tangicama, uskim suknjicama, haljinicama i visokim štiklama.
Možete odabrati klasičan stil odijevanja, znači komplete, elegantne hlače, šire košulje i balerinke ili ćete jednostavno devet mjeseci nositi sportsku odjeću i biti u patikama, trenerkama i sportsko širokim majicama. Najviše žena u tih devet mjeseci izabere sportski stil, to im je jedinstvena prilika da se izvuku iz zategnute odjeće koja nije udobna ali naravno uvijek lijepo i simpatično izgleda. Najvažnije je da se vi kao trudnica osjećate udobno, da vam stomak ne bude stisnut te da imate vlastitu komociju. Što se tiče donjeg rublja, poželjno je pamučno donje rublje koje se može iskuhavati jer trudnice često pate i vrlo su sklone vaginalnim infekcijama.
U kasnijem stadiju trudnoće poželjno je izbaciti push-up grudnjake i koristiti grudnjake koje ne zatežu previše jako vaše grudi. Obuću izaberite koja je udobna a poželjno je da je povišena barem četiri centimetra. Ako je trudnoća u zimskom periodu, gledajte da vaš kaput ili jaknu možete lako zakopčati.

TEMU APP 100 E KUPON

Spa kemikalije: morate imati

Ah, zar nije sjajan osjećaj imati svoj vlastiti spa na toj novoj palubi koju ste izgradili? Nakon napornog radnog dana,