HEKLANJE

Operacija preoblikovanja nosa (rinoplastika):

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste poput mene, provodite puno vremena ispred svog ogledala, procjenjujući svoje lice. Iako svako lice (ok, možda ne i Marylyn Monroe) ima svoje nedostatke, nijedno nije istaknutije od neuglednog nosa. Nije ni čudo da je preoblikovanje nosa najpopularnije u Los Angelesu. Rinoplastika je postojano jedan od popularnih izbora u meksičkoj plastičnoj kirurgiji i za muškarce i za žene.

Kirurški zahvati preoblikovanja nosa često se izvode kako bi se uklonila nosna grba, uzdigao i pročistio vrh te suzila širina nosa. Cilj rinoplastike je izbrusiti nos prirodnog izgleda koji je u skladu s licem. Ako razmišljate o plastičnoj operaciji lica, ozbiljno razmislite o rinoplastici, jer ona daje najdramatičniju transformaciju vašeg lica.



Može ispraviti hrbat nosa, preoblikovati vrh nosa, smanjiti ili povećati ukupnu veličinu nosa. Prema plastičnom kirurgu iz Los Angelesa, dr. Grigoryantsu, najpopularnije operacije lica u Los Angelesu su rinoplastika i zamjena brade.

Rinoplastika također može popraviti nedostatke nakon ozljede, ispraviti urođenu manu ili poboljšati neke tehnike disanja, tako da ima i značajne zdravstvene prednosti. Tisuće Amerikanaca hrle na lokacije plastične kirurgije u Los Angelesu tražeći izvrsnu alternativu blizu obale koja nudi tisuće dolara uštede.

Ako želite preobrazbu koja će vam promijeniti život, a da pritom ne izgubite majicu, razmislite o jeftinoj rinoplastici Los Angeles iz VG Plastic Surgery.

Avangate pokreće Affiliates program

Avangate, e-Commerce platforma za elektroničku distribuciju softvera, pokrenula je svoj program za partnere, objavili su danas dužnosnici tvrtke. Veliki dodatak

Tajna ljepote

Tajna ljepote krije se u vama samima. Iako make-upom, outfitom i nakitom možete postići vašu vanjsku ljepotu, samopouzdanje i karizmatičnost