HEKLANJE

Osnovni savjeti za dodatke za kosu

TEMU APP 100 E KUPON

U 80-ima je dodatak za kosu bio neprocjenjiv. Gotovo svaki stil uključivao je neku vrstu dodatka za kosu ili ukrasa koji ga je stvarno istaknuo. Ukras za kosu danas nije dio svakodnevnog stila i treba pripaziti kada i kako ga koristiti kako ne biste izgledali zastarjelo.

Uz to rečeno, postoje neke prilike koje vrište za dodacima za kosu: posao, društvene prilike i formalni događaji mogu vas natjerati da tražite savršeni dodatak za kosu koji će istaknuti vaš izgled. Dok će različite prigode zahtijevati različite dodatke za kosu, dobro pravilo koje treba slijediti je odabrati staloženi dodatak za kosu umjesto onog koji ne može proći nezapaženo u gomili od nekoliko stotina ili nekoliko tisuća ljudi.



Iako odabir pravog može biti težak, postoji nekoliko smjernica koje možete slijediti kako biste lakše odabrali savršene dodatke za kosu kako biste upotpunili svoj izgled. Evo samo nekoliko:

” Posao. U mnogim radnim situacijama vjerojatno ćete morati nositi podignutu kosu. Bez obzira na to zahtijeva li vaša vrsta posla ili jednostavno volite tu i tamo promijeniti svoj izgled, nošenje podignute kose zahtijeva pravi dodatak za kosu obavi posao. Pravilo broj jedan za pronalaženje pravog dodatka za kosu za posao je izbjegavanje banana kopči pod svaku cijenu. Mislim, tko još proizvodi te stvari? Očigledno zarađuju na tome ili ne bi i dalje proizvodili ove sprave za mučenje iz 80-ih. Nemojte promicati njihov cilj: prestanite kupovati ovaj dodatak za kosu. Drugo pravilo je da odaberete dodatke za kosu koji se slažu s vašom bojom kose ili koji se lijepo stapaju s njom. Usklađivanje dodatka za kosu s vašom odjećom je samo sladak kad budeš imao 5 godina. Što ćeš odabrati uvelike će ovisiti o tvojoj duljini kose i načinu na koji voliš nositi podignutu kosu. Za francuske frizure odaberite dodatke za kosu koji podsjećaju na velike kopče za kosu. Jednostavno zavrnite i učvrstite .

” Društvene i svečane prigode. U društvenim i formalnim prilikama imate veću priliku izraziti svoju umjetničku stranu kroz dodatke za kosu. Opet odaberite staložene komade umjesto kričavih dodataka za kosu. Otmjeni komadi mogu biti savršeni za društvene prilike, dok mala grančica cvijeća ili ukrasi mogu biti potrebni za svečane prigode. Svečane prigode jedino su vrijeme kada je u redu uskladiti ukras za kosu s odjećom. Ali ipak, nemojte pretjerivati. Ono što privlači poglede trebala bi biti ljepota vaše kose, a ne pretjerana gužva dodaci za kosu Ako niste sigurni koji dodatak za kosu ili koliko ga uključiti, odlučite se za jednostavno rješenje: koristite što je manje moguće.

Zaključak s dodacima za kosu je da previše dobrih stvari može zbuniti oko i učiniti da vaša stvar izgleda drečavo. Jednostavni dodaci za kosu, s druge strane, mogu dati odvažnu ljepotu zbog koje će se o vašoj kosi pričati u uredu ili na zabavi.

Blogging za dolare

U posljednjih nekoliko godina napisano je mnogo različitih članaka o konceptu bloganja za dolare koji uključuju zarađivanje novca samo od