HEKLANJE

Pisanje članaka

TEMU APP 100 E KUPON

Kad sam saznao za pisanje članaka kao način generiranja prometa na web stranici, bio sam zaintrigiran. Nažalost, trebalo mi je nekoliko sati da napišem taj prvi članak za svoju web stranicu za putovanje s ruksakom i još dva sata da ga pošaljem u nekoliko imenika članaka. Ideja mi se i dalje sviđala, ali činilo se da je puno posla za rezultate. Mora postojati bolji način.

Danas često napišem novi članak za manje od trideset minuta. Zatim ga šaljem u četrnaest imenika članaka u dvadesetak minuta. To znači šest puta više izlaza u istom vremenu, što znači šest puta više generiranog prometa, što znači šest puta više novca napravljenog za isti trud. Sada se čini vrlo isplativim.



Učinkovitost pisanja članaka

Prvo sam naučio pisati kraće članke. Pažnja na internetu je kratka, a vi želite čitatelja natjerati da pročita do kraja – gdje je poveznica na vašu stranicu. Također želite da se članak koristi na drugim stranicama, a mnogi webmasteri neće koristiti dugačke članke. Ovo su dva dobra razloga da budemo kratki. Naravno, to znači i manje vremena za pisanje.

Ubrzo sam naučio brzo identificirati bitne informacije. Zapravo, članci poput “Besplatan promet na web-mjestu – sedam načina” odmah prelaze na stvar i zapravo su popis s brzim objašnjenjem svake stavke. Lako ih je brzo napisati i popularni su među čitateljima.

Sljedeća važna lekcija koju sam naučio bila je držati popis direktorija članaka u datoteci na računalu. Kopiram i zalijepim adresu u preglednik za brzi pristup bilo kojem od dvadeset direktorija na mom popisu. Adrese idu izravno na stranicu za prijavu ili stranicu za prijavu. Veze na vašem popisu “omiljenih” također bi dobro funkcionirale.

Najzamorniji dio procesa pisanja članka su obrasci za slanje članaka. Neki imenici traže opise, drugi ne. Neki dopuštaju HTML, a drugi ne. Kako bi ovaj dio prošao brzo, svoje članke organizirajte u datoteci Window’s Notepad ili nečem sličnom. Napišite naslov, zatim opis u dvije ili tri rečenice, a zatim popis od tri do šest ključnih riječi prema kojima bi se članak mogao pronaći. Zatim napišite članak.

Možda će vam biti brže pripremiti dvije verzije, jednu s HTML oznakama za stvari kao što su titlovi i kurziv. Pripremite i okvir s izvorima autora (poput onog na dnu ove stranice) u dvije verzije – jedna sa samo punim URL-om vaše web stranice, a druga s aktivnom HTML vezom.

Sada možete brzo otići do direktorija na svom popisu i kopirati i zalijepiti odgovarajuće elemente u odgovarajuće dijelove obrasca. Ako imate funkciju automatskog popunjavanja na Googleovoj ili drugoj alatnoj traci, također možete unijeti ime i adresu e-pošte jednim klikom.



Brzina je rezultat, što znači više novca za potrošeno vrijeme. Da bi stvarno bio učinkovit, morate imati sustav. Možete početi s mojim. Zatim pogledajte i pronaći ćete još više načina da sistematizirate svoje pisanje članaka.

Koristite kreditne kartice mudro

Kreditne kartice, ako se koriste mudro, mogu biti izuzetno zgodne i korisne. Nošenjem kreditne kartice eliminirat ćete brigu koja dolazi

Priča o dvije podružnice…

Autorsko pravo 2006. Richard Grady Ovaj sam tjedan pokrenuo novu web stranicu i jedan me aspekt pokretanja potaknuo da napišem