HEKLANJE

Pobjeda i poraz: Što nas uče?

TEMU APP 100 E KUPON

Svako iskustvo, pozitivno ili negativno, polazna je točka za učenje. To predstavlja kontakt sa stvarnošću i sposobno je generirati znanje.
Ponekad je put koji nas je vodio do uspjeha ili neuspjeha važniji, bez obzira na ishod. Prevladavanje izazova i poteškoća tjera nas da rastemo i zato bismo se svaki put kad posrnemo zapitali čemu smo nas naučili pobjeda i poraz . To je jedini način da nastavite prema svom cilju.
Soichiro Honda obavila je razgovor za posao za Toyotu. Profil kandidata nije uvjerio tvrtku koja ga je odlučila odbaciti. Godinama kasnije osnovao je ono što je postalo jedan od glavnih Toyotinih konkurenata, dajući mu svoje ime.
Jeste li znali da je velik broj izdavačkih kuća u početku odbacilo prvi roman Stephena Kinga? Nakon još jednog odbijanja, bacio je rukopis u smeće. Njegova ga je supruga podigla i nagovorila ga da pokuša ponovno. Od tog prvog neuspjeha, ustrajnost ga je dovela do golemog uspjeha.
Druga je priča o sportašici Teresi Perales i njenoj neurološkoj bolesti. Biti ograničeno na invalidska kolica bila nikakva zapreka da joj najveći san, plivanje. Njegova sportska dostignuća danas odražavaju rad i težak put s kojim se suočio.
Mnogo je uzornih slučajeva koji nas pozivaju da se nastavimo boriti , raditi i otkrivati ​​što se krije iza poraza i pobjede. Samo na taj način naučit ćemo nastaviti bez odustajanja.
Koja me osnova održava?
Pogledajmo glavne izvore energije protiv nedaća:
Snaga volje . To nije magija, nije skupo, nije potrebna struja. Ipak, to je naše najveće blago, motor koji nas tjera da idemo naprijed i koji pokreću isključivo naše misli.
Društvo . Okružujući nas ljudima koji nas potiču, koji nas bodre kad smo bez snage i preusmjeravaju na pravi put. Ljudi koji su nas spremni podržati kad padnemo ili koji nas podržavaju u usponu.
Prisjećajući se ciljeva. Svakoj postignutoj prekretnici prethodili su mnogi koraci, kompromisi koji su nam omogućili da postignemo cilj. Identificiranje ključnih točaka, onoga što smo izgubili i što smo mogli učiniti bolje, polazna je točka za učenje.
Hranjenje porazima. Svaki poraz podrazumijeva promjenu i postaje prilika za naporniji rad, pokretanje naše inteligencije ili okretanje naše sreće u našu korist.
Um usredotočen na cilj. Ako želimo otići do nekog mjesta, ali ne znamo put, adresu dolaska postavljamo samo u GPS-u. Isto se mora dogoditi i s našim umom. Moramo se usredotočiti na svoj cilj, a da nas ne ometaju nefunkcionalne misli , moguće prepreke, strahovi i tjeskobe. Čak i ako ćemo ih naći usput, morat ćemo samo razmišljati o dolasku.
Pobjeda i poraz: samo moramo naučiti
Vizualizirajte budućnost, mjesto na kojem želite biti. Kako se osjećaš? Jeste li zadovoljni postignutim ciljem? Mislite li da ćete se za nekoliko godina sjetiti ovog trenutka i požaliti što niste nastavili pokušavati? Ova vam pitanja mogu pomoći na putu.
Čemu nas sve to uči? Da svaki izazov šalje poruku, svaka prepreka skriva izazov. Kratkoročno će ga možda biti teško savladati, prevladati negativnost neuspješnih pokušaja. No, uprtih očiju u horizont, neuspjesi su samo polazna točka za ono što ćemo postati.

Partnerski programi

Pokrenite partnerske programe za preostali prihod online. Postoje web hostovi koji plaćaju preostalu affiliate proviziju članovima koji se prijave pod

Fascinacija dizajnom tetovaže

Tetovaže još uvijek dobivaju na popularnosti. Dizajn tetovaža radikalniji je nego ikad prije, kao i mjesta na koja se postavljaju.