HEKLANJE

Podružnice, 3 stvari koje biste trebali posjedovati iako ne posjedujete proizvod

TEMU APP 100 E KUPON

1. Vaša vlastita web stranica:

Većina podružnica stavlja vezu za preusmjeravanje izravno na svoju podružnicu
proizvod. To nije tako dobra praksa.



Ako ste uopće upoznati s marketingom članaka, onda znate da je glavni potisak iza vaših članaka bio okvir ili okvir s resursima. Ovo je mjesto gdje stavljate poveznicu na značajno web mjesto koje pokušavate promovirati.

Ali to može biti pravi problem kada pokušavate promovirati proizvod koji nije vaš.

Affiliate veze mogu biti duge i prilično ružne, da ne spominjemo očite. Stoga postaje prilično teško natjerati čitatelje da vas vide kao stručnjaka kada vaše veze imaju sve one “=”, “?” i duge nizove brojeva i kodova u njemu.

Da bi problem bio veći, većina direktorija članaka sada uklanja html kodiranje u tijelu članka i biografskom okviru i umjesto toga hipervezuje vaš URL.

Dakle, skrivanje vaše duge affiliate veze iza nekog kodiranog teksta također ne dolazi u obzir. Što vam ostavlja da objavite svoje članke sa svojom affiliate vezom hyerlinked u vašem biografskom okviru. I kao što vjerojatno znate, užasno je teško sakriti nešto što je neonsko plavo na crno-bijeloj pozadini.

Međutim, postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako biste sakrili činjenicu da promovirate partnerski proizvod. Neki od njih imaju potencijalne nedostatke, ali kada ste očajni, bolje je sve nego ništa.

1. URL Shrinkers:



Prednosti: Obično su besplatni za korištenje i mogu brzo promijeniti bilo koju vezu u mnogo manju, skrivenu vezu. Samo trebate zalijepiti svoju dugačku affiliate vezu u okvir i kliknuti jedan gumb da biste dobili mini vezu koja će posjetitelje odvesti na istu stranicu.

Protiv: Vaš novi URL imat će naziv domene korisnika veze. Ako su oni popularna usluga, moglo bi se dogoditi da vaše veze isteknu kada njihovi poslužitelji prestanu raditi.

Iskusni trgovci obično znaju što znači skraćeni URL (affiliate link).



2. Preusmjerivači PHP skripti:

Prednosti: Omogućuje stvaranje alternativnih veza izravno na vlastitoj domeni. Dobro za marketing članaka jer oni obično stavljaju skriptu u mapu pod nazivom “preporučuje” ili nešto slično. Dakle, vaša poveznica izgleda kao . . .

“vašadomena.com/preporučuje/njihovproizvod”



Nedostaci: Morate ručno podešavati php datoteke i postavljati ih na svoj poslužitelj. Zatim morate imati sustav u kojem možete pratiti sve svoje stvarne pridružene veze, kako ste ih preimenovali i gdje se nalaze na vašem poslužitelju.

3. Programi za upravljanje vezama na radnu površinu:

Prednosti: ispunite nekoliko redaka na obrascu, kliknete nekoliko gumba i vaše se nove veze kreiraju i učitaju na vaš poslužitelj umjesto vas. Vaše stvarne pridružene veze pohranjuju se u sustavu zajedno s nazivom i lokacijom vaših preusmjerenih veza. Osim toga, možete jednostavno modificirati cijeli proces.

Možete stvoriti stotine poveznica za jedan proizvod, što je veliki plus za marketing članaka jer ako koristite program za slanje članaka, možete učitati sve svoje različite veze u različite biografske kutije , što rješava problem uklanjanja html koda u imenicima.

Protiv: Ne dolaze besplatno. Postoji cijena koju treba platiti za lakoću, brzinu i učinkovitost. Cijene variraju, ali očekujte najnižu cijenu od oko 40 USD.

U svakom slučaju, postoje načini da se affiliate marketer uspješno pretvori u moćnog marketera članaka. Affiliate linkovi više ne moraju izgledati kao affiliate linkovi, što otvara stvari za affiliate marketere da koriste ovo vrlo učinkovito marketinško mjesto.

Morate imati plan

Kako to da neki ljudi mogu ići u mirovinu s 50 godina? Ili da ne izgube majicu kada dođe do