HEKLANJE

Popravite svoju kreditnu sposobnost, izgradite svoj temelj za preživljavanje

TEMU APP 100 E KUPON

Zašto je važno imati dobar kredit?

S obzirom da današnje društvo postaje sve više i više poslovno orijentirano, uspostavljanje i održavanje dobre kreditne sposobnosti od ključne je važnosti ako planirate učiniti nešto od sljedećeg:



1. Prijavite se za zapošljavanje
2. Iznajmiti stan
3. Otvorite bankovni račun
4. Postavite račun kod javne službe ili telefonske tvrtke

Prije je bilo da je uspostavljanje dobre kreditne sposobnosti važno samo ako planirate kupiti kuću ili automobil, ali sada nije. Najjednostavniji zadatak, kao što je prijava za posao, može značiti da vam je potrebna dobra kreditna sposobnost.

Loša kreditna sposobnost može spriječiti vašu sposobnost preživljavanja.

Žalosno je to reći, ali dokazana je činjenica da su ljudi odbijeni na visokokvalitetnim radnim mjestima samo zbog svoje kreditne sposobnosti unatoč činjenici da bi taj određeni posao mogao biti upravo ono što osoba treba da popravi svoju kreditnu sposobnost.

To je zastrašujući ulov dvadeset i dva, zar ne?

U redu, uhvaćen sam u onu zastrašujuću kvaku dvadeset i dvije, što da radim?

Počnite tako što ćete pismeno zatražiti kopiju svog kreditnog izvješća. Saveznim zakonom imate pravo na besplatno godišnje kreditno izvješće.



Postoje tri glavne agencije za kreditno izvješćivanje koje trebate kontaktirati, možete pokrenuti pretragu na internetu ili pronaći njihove podatke u telefonskom imeniku.

Ako ste već primili kreditno izvješće za tu godinu, također možete koristiti bilo koje odbijeno pismo slanjem kopije tog pisma u roku od 60 dana od primitka s vašim pismenim zahtjevom.

Obavezno priložite kopiju svoje državne osobne iskaznice, dokaz o vašoj adresi i vašoj posljednjoj poznatoj adresi u posljednjih 5 godina. Vrlo je važno priložiti kopiju svoje iskaznice socijalnog osiguranja.



Što znači imati dobar kredit? Koga briga tko to vidi?
Nevjerojatno, vaše kreditno izvješće javna je informacija za svakoga od koga tražite kreditnu liniju.

Kad god se prijavite za posao, stan ili pokušate napraviti veliku kupnju, tražite kredit i dopuštate potencijalnom vjerovniku da vidi vaše kreditno izvješće. Iako vaše kreditno izvješće ne otkriva dijagnozu osobnosti, to bi moglo biti jednako dobro, s obzirom da će drugi (potencijalni vjerovnici) kroz vaše kreditno izvješće vidjeti kakva ste osoba.

Poduzeća provjeravaju vaše kreditno izvješće i na temelju vaše sposobnosti plaćanja i ispunjavanja obećanja utvrđuju kakva ste osoba. Držite li se svojih obećanja? Jeste li stabilni, pratite li isplate? Ako je tako, onda ste najvjerojatnije dobra i pouzdana osoba. Možda vrijedi dati priliku za taj savršeni posao ili živjeti u toj određenoj zajednici.



Što je s dobrim ljudima s lošom kreditnom sposobnošću?

Možda ste dobra osoba, možda ste čak i najobzirnija i najsuosjećajnija osoba na svijetu; međutim, ako vaše kreditno izvješće pokazuje zakašnjelo plaćanje ili nikakvo plaćanje na računu, vaše bi se cijelo biće moglo smatrati nepouzdanim, nestabilnim i nepouzdanim. Pripremite se da ćete se nositi s puno papirologije i telefonskog vremena kada budete spremni popraviti svoj kredit.

Što to znači?

Kako mogu zaštititi svoj ugled?

To znači da je vrijeme da popravite svoj kredit. Vaš prihod može biti nula ili ograničen, to je u redu, još uvijek postoji način da spasite svoj osobni ugled i otvorite više vrata mogućnosti. Nakon što primite svoja kreditna izvješća, obratite se navedenim vjerovnicima i dogovorite plaćanje, čak i ako je to samo 1-5 USD mjesečno. Time pokazujete svoju spremnost da se vratite na pravi put, pokazujete da ulažete napore u uspostavljanje stabilnosti i odgovornosti.

Kome se mogu obratiti za pomoć?

Dostupni su mnogi resursi za pomoć pri popravku kredita, korištenje vaše knjižnice ili interneta. Većina agencija za popravak kredita nudi besplatne usluge, iskoristite njihove ponude i pomoć. Izgradnja vašeg kredita više je od mogućnosti velike kupnje, to također znači da uspostavljate svoj osobni ugled i postavljate temelje za preživljavanje.

Tehnike njege noktiju

Što treba i što nemojte u njezi noktiju 1. Što učiniti ” Ostavite nokte bez laka barem povremeno kako biste