HEKLANJE

Povećajte stopu odgovora ovom tajnom članka koja se premalo koristi

TEMU APP 100 E KUPON

Bez obzira što pišete svojim klijentima ili kupcima, prednosti moraju biti unaprijed istaknute. To je pravilo koje svi znamo. Kako ćemo se toga držati?

Napravite popis pogodnosti. Samo zapišite ono što znate da vaši čitatelji žele dobiti od života ili u svojoj profesiji. Navedite što im je potrebno za lakše.



Sastavljanje ovog popisa pomaže vam:

– pisati korisne naslove i članke

– odaberite teme članaka koje zanimaju vaše čitatelje

– povećati prodaju (Uostalom, čitatelji reagiraju kada se fokusirate samo na njih.)

Stvaranjem ovog popisa i objavljivanjem gdje god pišete, imat ćete brzu referentnu točku kad god trebate brzo smisliti članak.

Evo primjera popisa koji sam napravio za službenike za račune:

– odvojite nezavisne izvođače od zaposlenika



– smanjiti papir

– praćenje pitanja poreza na promet

– klonite se pravnih problema



– provjera izvješća o troškovima u odnosu na račune

Sve su to stvari koje bi htjeli. Sada ovo možete koristiti za stvaranje naslova. Pokušajte prvo staviti prednosti u naslov. Evo nekoliko primjera:

Lakši način za određivanje statusa radnika



Malim koracima do odlaska bez papira

Upozorenje: A/P bi mogao platiti DOR-ove gubitke od poreza na promet

Evo Poof Provjera izvješća o troškovima se isplati

Najbolje je ne izvlačiti ovaj popis iz ničega. Koliko god mislili da ste bliski svojoj publici i da točno znate što oni misle, često vas mogu iznenaditi novim interesima. Evo kako ostati u toku:

1. Počnite zvati ili slati e-mail odabranoj skupini kupaca. Htjet ćete odabrati ljude s kojima redovito razgovarate i koji su samouvjereni. Nije ih teško pronaći. Ovi prekrasni dragulji nalaze se na popisu klijenata svakog poslovnog čovjeka.

2. Postavite im ova pitanja:

– Što vas drži budnim noću?

– Što je najteže u vašem poslu?

– Koju biste jednu stvar promijenili u svom poslu?

– Možete li, molim vas, opisati svoj dan od trenutka kada ujutro sjednete za radni stol do odlaska navečer?

3. Izvucite njihove emocije. Nakon što dobijete ovu informaciju, potražite emocije koje ispitanik ima. Ljute li se zbog novih propisa? Umorni ste od usklađivanja faktura? Željni ste ukloniti papir iz računovodstvenog procesa? Volite li novu vrstu računalnog softvera? Upotrijebite te emocije da napišete glavne odlomke i naslove. Oni su skrivena struja koja će držati vaše čitatelje zalijepljenima za gotovo sve što teče s vašeg računala u njihovu pristiglu poštu.

Što možete učiniti sada: razmislite koga možete pitati danas, tako da možete početi sastavljati svoj popis pogodnosti. To je tajna uspjeha vaše marketinške kampanje putem e-pošte.

Vještina koja donosi novi vrhunac

Mi u e-Fuzion-u razumijemo rastuću važnost društvenih medija i pružamo prilagođena rješenja kako bismo pomogli klijentima da iskoriste potencijal društvenih

Planirajte svoj put do uspjeha

Budžetiranje zvuči kao dosadna strategija koju koriste naši roditelji. Dugo se vremena budžetiranje smatralo načinom upravljanja novcem jer je pomoglo

Tri tehnike izbjeljivanja zubi

Sjajan osmijeh može se pokazati vrijednom imovinom, osobito kada nekoga prvi put upoznate. Međutim, ljudi koji imaju smeđe ili žuto