HEKLANJE

Povrat novca za sve što kupite možete dodati

TEMU APP 100 E KUPON

Možda i nije tako loše biti bez novca dok si na koledžu, čujem da bi to trebao biti. Bez obzira na to, još uvijek osjećam da možda nešto nije na mjestu kada osmogodišnjaci imaju bolje mobitele od mene i troše više u Dairy Queenu nego ja u trgovini.
Žudim za više novca u džepu. Zapravo to je laž. Čeznem za bilo kakvim novcem u džepu. Razmišljao sam o nekoliko načina da steknem navedeni novac, ali problem je što većina njih uključuje više rada. Nazovite me lijenim, ali osjećam se kao da je već dovoljno imati tri posla. To mi ostavlja dvije mogućnosti. Brzo postanite dobri u kockanju ili uzmite kreditnu karticu za povrat novca.
S obzirom na to da ne mogu izgubiti toliko novca s karticom za povrat novca, naginjem tome. Kladim se da bi to bilo prilično skupo za mene da sam zakasnio s dovoljno plaćanja, ali čašice koljena mogu ostati netaknute. Osim toga, Vegas je daleko odavde, a ni ja nemam karticu Flyer Miles. Ali skrenuo sam.
Kartice za povrat gotovine funkcioniraju prilično jednostavno. Kupac potroši novac i dobije neki postotak natrag. Tipična stopa povrata na takvu karticu je 1% na većinu kupnji i 5% na odabrane kupnje. Koje su odabrane kupovine ovisi o kartici. Neki nude 5% za stvari koje kupite od partnera tvrtke. Mnogi su usmjereni na kupnju na benzinskim postajama, u supermarketu ili u drogeriji. Razlikuje se, a najbolje je kupiti prema vlastitom ukusu.
Zamislite koliko novca potrošite mjesečno. Stanarina, telefonski računi, računi za internet, računi za televiziju, režije, namirnice, plin. Recimo da je vaša stanarina 500 dolara mjesečno. Telefon je još 25 dolara. Internet, 25 dolara, kabelska, 25 dolara, 100 dolara za režije, 200 dolara za hranu i 125 dolara za plin. Pa ćemo se pretvarati da vaši računi iznose 1000 USD mjesečno, zanemarujući vozilo, osiguranje automobila, vaše članstvo na toj jednoj web stranici, da, na toj, itd. Ako ste imali minimalni postotak povrata novca, tijekom jedne godine, samo na Ovi računi koji su vjerojatno puno manji od bilo čega u stvarnom svijetu, mogli biste dobiti 120 USD natrag samo za korištenje određene kreditne kartice. Imate li šanse da ga već koristite, pa što možete izgubiti?
A glavni razlog za dobivanje kartice za povrat gotovine je, naravno, gotovina. Iako vjerojatno nikada zapravo nećete vidjeti gotovinu, primit ćete ček ili kredit na svoju karticu i nećete morati trpjeti neugodnost plaćanja večere za vaš spoj darovnom karticom.
Mogao bih nabrajati stranice sa scenarijima koji pokazuju koliko bi osoba mogla imati koristi od kartice za povrat novca. Ili bih mogao spasiti svoje prste i tvoje oči i ne učiniti to. Umjesto toga, možda se samo prijavim za jedan. Preporučam da isto učinite i ako vam se rugaju mala djeca s biciklima koji koštaju više od vašeg automobila. Ili ako, znate, samo želite malo više novca. Ili ili.

Informacije o solariju

Bilo da ste godinama obožavatelj sunca ili ste jednostavno primijetili koliko ste blijedi u posljednje vrijeme, postoji mnogo razloga da

Obnovljene Škoda Scala i Kamiq

Bok ljubitelji automobila! U ovom članku predstavit ćemo vam obnovljene modele Škoda Scala i Škoda Kamiq. Ovi popularni modeli sada