HEKLANJE

Prepaid debitna kartica – zajamčeno odobrenje

TEMU APP 100 E KUPON

Razlika između kreditne kartice i prepaid debitne kartice je u tome što s kreditnom karticom posuđujete novac kako biste ga kasnije vratili, dok s prepaid debitnom karticom oduzimate svoj vlastiti novac koji čuvate u financijskoj instituciji.

Većina ljudi shvaća da je gotovo nemoguće proći bez neke vrste kreditne kartice. Ipak, postoje milijuni američkih obitelji koje nemaju bankovni račun niti kreditnu karticu. Često svoje račune plaćaju gotovinom ili uplatnicom. Za ove ljude rješenje bi mogla biti prepaid debitna kartica.



Prepaid debitna kartica izgleda kao obična kreditna kartica i obično ima logotip kreditne kartice kao što je Visa ili MasterCard. Trgovci ih prihvaćaju kao i sve druge kartice. Razlika je u trenutku kada koristite karticu, ona se trenutno oduzima od vaših sredstava na depozitu kod vaše banke.

Prednosti prepaid debitne kartice su to što je sigurnija od nošenja gotovine, prihvaćena je u cijelom svijetu gdje je prikazan logo kreditne kartice i možete je koristiti za plaćanje računa putem telefona ili interneta. Također možete besplatno pratiti svoja sredstva na internetu. Ponude unaprijed plaćenih debitnih kartica mogu uključivati programe nagrađivanja i sigurnost prekoračenja.

Dobivanje prepaid debitne kartice jednostavnije je od podnošenja zahtjeva za kreditnu karticu, osobito uz jednostavnu online prijavu. Odobrenje je zajamčeno jer nema provjere kreditne sposobnosti i nije potrebno zaposlenje. Nakon podnošenja zahtjeva za prepaid debitnu karticu, svoju karticu možete dobiti već za tri dana.

Ove će godine biti potrošene milijarde dolara koristeći unaprijed plaćenu plastiku, uključujući darovne kartice i obnovljive debitne kartice. Za one koji ne žele brinuti o dugovanju novca ili plaćanju računa, kao i drugima koji nemaju savršenu kreditnu sposobnost, prepaid debitna kartica može biti idealan izbor.