HEKLANJE

Prijenosi stanja – kupac oprez

TEMU APP 100 E KUPON

Danas postoje mnoge kartične tvrtke koje se natječu za vaše usluge, zbog toga sve pronalaze jedinstvene poticaje i privlačne nagrade kako bi vas natjerale da se prijavite i koristite njihove kreditne kartice. Mnogi od njih usredotočeni su na prijenose stanja. Međutim, ako koristite ove poticaje kako biste pokušali napredovati, mogli biste se naći u većem dugu.

Mnoge tvrtke koje izdaju kreditne kartice danas nude prijenos stanja od 0%. To je pomoglo mnogim ljudima koji su svladani s dugovima. Djeluje vrlo jednostavno. Ako imate stalni saldo na jednoj od svojih kreditnih kartica koja naplaćuje visoke kamate, možete prenijeti taj saldo na kreditnu karticu koja nudi 0% na prijenos salda. Nova kartica će vam dati 0% kamate za određeni vremenski period na prijenos stanja. Obično je to vremensko razdoblje 3 mjeseca, 6 mjeseci, 9 mjeseci, 12 mjeseci, a ponekad čak i 15 mjeseci.



S ponudama kreditnih kartica za prijenos stanja od 0%, moći ćete uštedjeti stotine dolara na kamatama. Međutim, trebali biste biti svjesni da čak i uz ovu sjajnu priliku postoje zamke. Kada čitate sitnim slovima tvrtke koja izdaje kreditne kartice, budite sigurni da se stvarno prijavljujete za kreditnu karticu koja nudi 0% na prijenose stanja umjesto 0% na samo kupnje. Ako ih zbunite, mogli biste biti u velikim problemima kada prenosite svoj saldo s druge kartice.

Osim toga, čak i ako osigurate ponudu za prijenos stanja od 0%, možda nećete dobiti 0% ni na jednu svoju kupnju. To bi značilo da će sve što kupite karticom imati normalnu kamatu.

Na primjer, ako imate 6000 USD na kreditnoj kartici uz 15%. Odlučili ste izvršiti prijenos stanja kreditnom karticom koja dopušta 0% na prijenose stanja tijekom 6 mjeseci. Uštedjet ćete poprilično novca na kamatama prijenosom novca na kreditnu karticu za prijenos stanja od 0%. Ne razmišljajući o posljedicama, kupujete karticom i zatim poslušno vraćate 100 USD. Ali 100 USD će se primijeniti na prijenos stanja od 6000 USD umjesto na vašu novu kupnju. Tada će vam ostati 5.900 USD na izvornom stanju kartice s 0% kamata i 100 USD na 15%.

Međutim, ako obratite pozornost na sitna slova, možete pronaći kartičnu tvrtku koja nudi 0% na prijenos stanja i 0% na sve kupnje određeno vrijeme. Samo zapamtite da ćete, ako ne otplatite dug prije kraja uvodnog posebnog, opet plaćati kamate na novac. Ideja je koristiti transfere salda od 0% i isplatiti cijeli dug prije isteka vaše kamatne stope od 0%. Možete čak koristiti drugu karticu koja ima nisku APR za manje kupnje i koristiti samo prijenose stanja od 0% za veće prijenose stanja kartice.

Izbjeljivanje zubi kroz stoljeća

Izbjeljivanje zubi učinak je koji ljudi traže stotinama godina. Sjaj osmijeha čistih zubi bio je simbol zdravlja, bogatstva i obiteljskog

Zdravstveni turizam

Najstariji, jako specifičan oblik turizma je Zdravstveni turizam. U njemu se stručno i kontrolirano koriste prirodni ljekoviti preparati i fizikalne