HEKLANJE

Proizvodi za bejzbol—jakne

TEMU APP 100 E KUPON

Bilo da se borite protiv vremenskih nepogoda dok gledate bejzbol ili samo izlazite u šetnju parkom tijekom posebno lijepe večeri, najlogičnija je stvar obući jaknu.

Jakna je lagani kaput do bedara ili do struka koji nose ljudi svih dobi i spola. Iako postoje moderne jakne, glavni razlog za nošenje jakne je njena funkcija kao zaštitne odjeće od oštrog hladnog vremena.



No, jakne imaju drugačije značenje za ljubitelje bejzbola. Oni nisu samo modni izričaj ili sloj odjeće koji osiguravaju toplinu tijekom hladne sezone, oni predstavljaju njihovo obožavanje bejzbolske momčadi. Kada obuku ovaj komad zaštitne odjeće, osjećaju se kao da su jedno s timom, čiji je logo uglavnom ukrašen na leđima ili na prednjim stranama jakne. Obožavatelji bejzbola osjećaju drugačiju vrstu topline kada ih nose; to nema nikakve veze s materijalima jakni. To je toplina ponosa, pokazivanja svijetu da su strastveni navijači određene momčadi, posebno one koja je uvijek iznova pobjeđivala i postavljala rekord.

Zbog svoje visoke cijene od preko 50 do preko 200 dolara, u prodaji su ograničene jakne Major League Baseball (MLB), posebno na internetu koje sadrže logotipe ili ambleme momčadi. Ali ono što se prodaje stvarno je najbolje kvalitete i vrhunske izrade.

Postoje kožne jakne World Series Champion koje se prodaju za više od 200 dolara. Ove članske jakne učinile bi da se nositelj osjeća mnogo više dijelom tima koji najviše voli jer mu daje osjećaj ekskluzivnosti i jedinstva s timom. Ova kožna jakna ima kvalitetan vez i izrađena je od 100 postotne kože i 100 posto poliesterskog punila i podstave.

Još jedna vrsta članske jakne koja se prodaje je sveučilišna jakna koja ima krpanu kožu, a tijelo je izrađeno od 67 posto vune i 33 posto viskoze. Njegovi rukavi također su izrađeni od 100 posto kože.

Kako bi se elementi držali u kutu kako ne bi bilo izlaza, tu je lagana vjetrobranska majica s V-izrezom Staff Ace s natpisom od kepera i izrađena od 100 posto poliestera.

Dostupne su i potpuno dvostruke jakne. Srednje teška jakna s punim patentnim zatvaračem i poliesterskim punjenjem ima školjku od flisa i poliestera i logotipe od kepera.

Ako postoje jakne od prave kože, postoje i jakne od umjetne kože, kako muške tako i ženske. Izrađen je od 95 posto polivinil klorida i 5 posto poliuretanske školjke.



Dostupne su i službene ženske jakne. Lako se pretvaraju u prsluk jednostavnim otkopčavanjem rukava s ramena. Ova jakna srednje težine s punim patentnim zatvaračem ima kvalitetan vez i rubove u timskim bojama. Također ima bungee vrpcu na rubu, mrežastu podstavu i izrađen je od 100 posto poliestera.

Virtualna revolucija

Kako nam Web oblikuje svijet danas? BBC-eva dokumentarna serija u 4 nastavka pod naslovom ”Virtualna revolucija” (Virtual Revolution) prikazuje 2

KRITIČAR BLOGA

Oglašivači su u stalnoj potrazi za blogerima i nagrađuju ih za oglašavanje na blogovima. Oglašavanje na blogu važno je za