HEKLANJE

Pronalaženje najboljih kreditnih kartica s povratom gotovine koje odgovaraju vašem životnom stilu

TEMU APP 100 E KUPON

Uz toliko različitih vrsta kreditnih kartica, zadatak odabira odgovarajuće kartice s odgovarajućom ponudom može se u najboljem slučaju činiti zbunjujućim. Razlog je, naravno, toliko mnogo ponuda taj što su svi potrošači različiti na ovaj ili onaj način, a kako bi zadovoljili sve zahtjeve kupaca, zajmodavci su bili prisiljeni ponuditi kartice koje su prilično jedinstvene. Kreditne kartice s povratom novca jedna su vrsta kreditnih kartica koja se često zanemaruje unatoč njihovim očiglednim prednostima. U stvari, oni vam daju priliku da zaradite novac za trošenje novca.

Nagrađujemo vas za dobro potrošen novac



Kreditna kartica za povrat gotovine funkcionira na sličan način kao nagradna kreditna kartica. Svaki put kada koristite svoju karticu za kupnju artikla ili plaćanje računa, nagrađeni ste određenim iznosom novca. Mnoge kreditne kartice za povrat gotovine imaju ograničenja u korištenju i stvarni iznos gotovine koji primate razlikuje se od kartice do kartice, međutim, jednostavna premisa ostaje ista.

Stope povrata novca

Među najboljim kreditnim karticama za povrat gotovine su one koje vam nude novac u zamjenu za bilo koju kupnju. Druga kreditna kartica s povratom gotovine može nuditi samo postotak novca koji potrošite na benzin ili u određenim trgovinama, no neke će vas nagraditi za potrošnju novca u bilo kojoj trgovini i na bilo koji artikl. U tim je slučajevima uobičajeno vidjeti kreditne kartice koje nude različite stope naknade za različite proizvode. Na primjer, jedna kreditna kartica za povrat gotovine može vas nagraditi s 5% povrata gotovine na sve kupnje benzina, ali samo 1% na kupnju namirnica.

Usklađivanje kartice s potrošačem

Najbolje kreditne kartice za povrat gotovine su one koje su bliske vašim osobnim navikama potrošnje. Gornji primjer bio bi idealan za one koji svoju kreditnu karticu često koriste za kupnju benzina, a samo rijetko za kupovinu namirnica. Trebali biste se osvrnuti na nedavne fakture za kreditnu karticu kako biste točno utvrdili kako koristite svoju kreditnu karticu. Ako kupujete svoju prvu karticu, tada ćete morati realno odrediti kako namjeravate koristiti svoju karticu i, doista, je li kreditna kartica za povrat gotovine idealna za vaše potrebe.

Povijest potrošnje vaše kreditne kartice

Nakon što prikupite ove informacije i imate čvrstu povijest potrošnje, trebali biste moći pronaći kreditne kartice za povrat gotovine koje blisko odgovaraju vašem ponašanju. Nemojte se jednostavno odlučiti za jednu određenu karticu jer nudi atraktivne stope za određene stavke. MORATE utvrditi jesu li te stavke relevantne za vaše vlastito ponašanje potrošača. Nemojte mijenjati način na koji koristite kreditnu karticu samo da biste pokušali uskladiti cijene u ponudi.



Stvarna stopa povrata novca obično varira od samo 1% za sve artikle do čak 5% za određene artikle ili određene trgovine. Jedini način da odredite najbolje kreditne kartice za povrat gotovine za vaše svrhe trebao bi biti način na koji trenutno koristite kreditnu karticu. Za neke ljude ova vrsta kreditne kartice možda nije najbolja opcija, dok bi za druge mogla ponuditi izvrstan poticaj da nastave koristiti kreditne kartice na isti način.