HEKLANJE

Savjet za partnere – izradite bilten

TEMU APP 100 E KUPON

Prosječna osoba mora biti izložena proizvodu sedam puta prije nego što donese odluku o kupnji. Što to znači vama kao affiliate marketeru? Morate biti u mogućnosti staviti proizvod koji nudite pred svoje posjetitelje više puta. Jedan od najboljih načina da to učinite je natjerati posjetitelje vaše web stranice da se prijave za newsletter.

Zabilježivši njihovu adresu e-pošte i uvrstivši ih na svoju listu za bilten, možete ih stalno vraćati na svoju stranicu. Također ćete moći nekoliko puta ponoviti svoju ponudu u svom newsletteru, a ako ih ne uspijete natjerati da kupe prvi proizvod, prelazite na nešto drugo. Prije ili kasnije oni će početi kupovati, a vi ćete dobiti svoju proviziju od prodaje.



Bilten je također odličan alat za izgradnju odnosa. Razmislite o tome, od koga ćete vjerojatnije kupovati? Potpuni stranac ili netko tko vam je već pružio odličan sadržaj o temi koja vas zanima. Vjerojatno biste kupili od nekoga tko vam je već dao sjajne informacije.

Isto vrijedi i za vaše posjetitelje. Pretvorite ih u kupce, omogućite im da vas upoznaju, pokažite im da znate što radite i pružite im dobar sadržaj u svom newsletteru. Zatim im ponudite svoj affiliate proizvod.

Najveća pogreška koju vidim da novi pridruženi marketinški stručnjaci čine kada je riječ o biltenima jest pokušaj korištenja svog osobnog klijenta e-pošte (kao što je Microsoft Outlook) za pokretanje biltena. Ručno dodavanje i uklanjanje pretplatnika s popisa oduzima puno vremena. Također riskirate da vas web-domaćin zatvori ako šaljete na više e-poruka odjednom.

Preporučujem da od samog početka koristite uslugu automatskog odgovora kao što je aweber. Moći ćete izraditi obrasce za prijavu za svoju web stranicu. Dodavanje i uklanjanje pretplatnika vrši se automatski, a možete zakazati izlazak poruka na određeni datum i vrijeme.

Stvarnu značajku automatskog odgovora možete koristiti u svoju korist stvaranjem niza biltena koji nisu vremenski osjetljivi. Svaki novi pretplatnik dobit će izdanja newslettera koja ste napisali redom počevši od poruke 1. Sve što trebate učiniti je dodati novu poruku svaki tjedan ili mjesec. Naravno, možete poslati i vremenski osjetljive poruke – poput blagdanske promocije – cijelom svom popisu odmah.

Kako biste potaknuli posjetitelje svoje stranice da se pretplate na bilten, dodajte obrazac za prijavu na svaku stranicu svoje stranice. Također pomaže ponuditi im nešto besplatno za pretplatu. Napravite izvješće ili čak e-knjigu koja se odnosi na temu vašeg biltena i upotrijebite značajku autorepondera da im to automatski pošaljete kada se prijave.

Pokušajte ostati u kontaktu sa svojim popisom pretplatnika barem jednom mjesečno; po mogućnosti dva puta mjesečno ili čak tjedno. Mogli biste vidjeti prve prodaje u roku od nekoliko tjedana. Potičem vas da ga isprobate. Bilteni su jedan od najmoćnijih affiliate alata i lako ih je implementirati.



Briga za vaše perike

Postoji niz razloga zašto ljudi koriste perike. Neki muškarci koriste perike kako bi prekrili ćelavu točku ili liniju kose koja