HEKLANJE

Savjeti koje treba uzeti u obzir prije kupnje police rente

TEMU APP 100 E KUPON

Anuiteti mogu biti koristan alat za one koji žele stalan dotok prihoda tijekom života. Dok većina anuiteta uključuje naknadu u slučaju smrti, anuitet je gotovo suprotan polici životnog osiguranja – anuiteti nude financijsku zaštitu da ne nadživite svoj prihod.

Kupnja anuiteta može biti komplicirana odluka. Slijedi nekoliko ključnih razmatranja za kupce prije nego što odluče hoće li kupiti police anuiteta:



Je li vaš kreditni rezultat loš, toliko da vas onemogućuje u dobivanju odgovarajućih zajmova?

Iako je kreditna ocjena samo troznamenkasti broj, on ima veliku važnost u današnjem poslovnom svijetu. Banka i zajmodavci isključivo ovise o vašoj kreditnoj sposobnosti da bi procijenili vašu financijsku stabilnost. Jednostavnim riječima, što je vaša kreditna sposobnost bolja, to ćete u boljoj poziciji dobiti bilo koji zajam. Danas ima mnogo ljudi koji su potpuno zarobljeni pod teretom ogromnih dugova, toliko da nisu u mogućnosti isplatiti ni svoje minimalne dugove. Ako ste jedan od njih, vrijeme je da svoje dugove počnete shvaćati ozbiljno i zapravo pronađete načine kako ih prevladati. Ovaj članak sadrži brojne korisne točke koje vam mogu pomoći da poboljšate svoj kreditni rezultat i time povećate sposobnost dobivanja kredita.

Nekoliko savjeta koji vam mogu pomoći da poboljšate svoj kreditni rezultat.

• Redovito provjeravajte svoje kreditno izvješće. Preporučljivo je provjeriti svoje kreditno izvješće barem jednom u šest mjeseci.
• Popravite svoj kreditni rezultat: ako slučajno naiđete na bilo kakve pogreške i nedostatke u svom kreditnom izvješću, bilo bi poželjno da ih ispravite u bilo kojem uredu za kreditna izvješća što je prije moguće. Redovito ažuriranje kreditne sposobnosti zapravo vam može pomoći da poboljšate svoj kreditni rezultat u velikoj mjeri.
• Vrlo je važno da svoje račune plaćate na vrijeme ili prije roka. Zakašnjela plaćanja igraju veliku ulogu u smanjenju vašeg rezultata.
• Ako sada imate nepodmirene račune, budite tekući i ostanite takvi.
• Obratite se svojim vjerovnicima čim znate da ćete imati problema s plaćanjem računa na vrijeme. Možete pregovarati s njima i zamoliti ih da zadrže barem dio kasnih bilježaka u vašim kreditnim izvješćima.
• Možete se posavjetovati s legitimnim, neprofitnim savjetnikom ako smatrate da situacija izmiče kontroli. Izbjegavajte prevarante koji obećavaju brzo poništenje vaših kreditnih problema.

8 koraka do Facebook avanture

Nekoć društvena platforma za studente, stranica s 40 milijuna aktivnih članova facebook najnovija je krilatica u marketingu društvenih medija. Međutim,