HEKLANJE

Što biste trebali znati o kreditnim karticama za zračne milje

TEMU APP 100 E KUPON

Neke od stvari koje biste trebali znati o kreditnim karticama za zračne milje mogu biti pomalo iznenađujuće, a možda i nisu za vas. Jedna stvar koju biste trebali znati o kreditnim karticama s zračnim miljama jest da ćete više nego vjerojatno morati platiti godišnju naknadu za primanje kreditnih kartica s zračnim miljama. Moguće je da vam neke kartičarske kuće neće naplatiti godišnju naknadu ako svoju kreditnu karticu koristite za kupnju zrakoplovnih karata.

Jedan od nedostataka zračnih milja kreditnih kartica je taj da ako ne koristite svoje kreditne kartice često, moglo bi vam trebati nekoliko godina da skupite dovoljno bodova kako biste mogli krenuti na putovanje s nagradama zračnog prijevoznika. Kada dođe do toga, možete zapravo kupiti zrakoplovnu kartu više puta prije nego što zapravo skupite dovoljno zrakoplovnih milja kako biste mogli krenuti na putovanje sa svojim miljama. Postoji nekoliko drugih stvari koje ćete htjeti provjeriti da li se također odjavljujete s kreditnim karticama zrakoplovnih milja. Trebali biste znati postoje li ograničenja sjedala, datumi isteka ili prekidi koji će biti procijenjeni na bilo koju nagradnu kreditnu karticu zračnog prijevoznika koju odaberete.



Jedna od velikih prednosti kreditnih kartica sa zrakoplovnim miljama je ta da ako trebate zrakoplovnu kartu u posljednjem trenutku i imate dovoljno bodova da je kupite, nećete morati izdvojiti visoku cijenu last minute ulaznica. Svi znamo da će avioprijevoznici povisiti cijene kada kartu kupujete u zadnji čas i kada ćete letjeti u glavnoj sezoni. Još jedna prednost kreditnih kartica zrakoplovnih milja je ta što će neke od različitih tvrtki koje izdaju kreditne kartice novom vlasniku kartice dati bonus milje ako postane član nove kreditne kartice.

Morat ćete uzeti vremena i provjeriti sve različite ponude koje će vam ponuditi kartičarske kuće uz nagrade zrakoplovnih kompanija koje nude. Na taj ćete način prkosno primiti najbolju kreditnu karticu za zračne milje koja će odgovarati onome što vam je potrebno.