HEKLANJE

Učinci Pueraria Mirifica

TEMU APP 100 E KUPON

Smatrate li da ćete iz ovog članka naučiti dovoljno da vam pomogne s predmetom koji je pri ruci?

Pueraria mirifica (White Kwao Krue) Visoki izoflavoni fito – antikancerogen



Nakon mnogo godina odabira vrsta, poboljšanih s visokim izoflavonima, odabrani su najzanimljiviji fitoestrogeni i podvrgnuti organskom uzgoju na golemom području kako bi se osigurala isključiva dobrobit fitoestrogena.

Sada se ova vrsta proizvodi u našoj ogromnoj paleti proizvoda i distribuira u Japanu, Kini, Tajlandu, Europi i SAD-u

Upravo smo došli do vrha ledenog brijega, budući da će vam ostatak ovog članka pomoći da bolje razumijete ovu složenu temu.

Fitoestrogeni, posebno izoflavoni, obogaćeni Pueraria mirifica samo našim odabranim vrstama koje nas po ovom odabranom stupnju mogu razlikovati od ostalih dobavljača s odobrenjem spojeva elemenata.

Ako se uzima u pravoj dozi, to će podržati zdrave ženske karakteristike, strukturu kostiju, kardio-vaskularni sustav, izgled grudi i kože kod žena te također zdravu funkciju prostate i održava izgled kose kod muškaraca.

Prema našoj studiji, naš istraživač predlaže da žene kojima je potreban endogeni estrogen, uključujući žene u menopauzi i također zrele muškarce koji se suočavaju s problemima starenja, trebaju redovito uzimati White Kwao Krua kako bi se pomladile i poboljšale osjećaj.

Što je fitoestrogen



Istezanje se može podvrgnuti izvoru hormona ili, što je još važnije, može značiti da je beznačajno za žensko tijelo; da je njegova elementarna struktura slična hormonima koje savija tijelo bića.

Estrogeni koji se koriste u našoj formulaciji dobiveni su od istih molekula kao one koje savija žensko tijelo. Oni su bioidentični. To znači da ga je žensko tijelo prepoznalo kao da ga je sama savila. Ne tretira se kao udaljena molekula, njezino tijelo je može pravilno koristiti, a utjecaj na područje je minimalan, ili čak eliminiran!

Baš kao što hormon treba biti bioidentičan da bi bio prirodan, također ga treba davati u neumjetnim omjerima. Estrogeni rastezanja zapravo se odnose na brojne hormone, estriol, estron i estradiol koji su bezbolni za žensko tijelo.



Kao žena u leglu, svaka je savijena u određenim količinama. Kada tijelo uspori stvaranje ovih estrogena, kao u menopauzi, ne samo da bi ih trebalo nadomjestiti, već iu neumitnim količinama.

Naša formula osigurava sva tri estrogena, u zajedničkim omjerima, kako bi uglavnom imitirali ono što je žensko tijelo savijalo prije menopauze.

Što može biti prirodnije



Još jedan hormon osim progesterona. Ta ista gospođa iz legla pokvarila je progesteron zajedno sa svoja tri estrogena, a ta ista gospođa u menopauzi je prestala proizvoditi progesteron. Naša formulacija uključuje progesteron, također iz neumjetnih izvora i bioidentičan, iz brojnih razloga. Nadomještajući izgubljeno, dama dobiva natrag ono što je za njezino tijelo najbezumnije. Progesteron zapravo pomaže tijelu da bolje koristi estrogene, tako da možemo koristiti i najmanju količinu estrogena da bismo bili učinkoviti. Dokazano je da progesteron zapravo gradi kosti, djeluje kao besprijekoran antidepresiv, opskrbljuje se drugim hormonima koji su prepušteni starenju; u osnovi, čineći stvari uravnoteženijima.

Kako kažu, znanje je jednako moći, stoga nastavite čitati informacije o ovoj temi dok ne osjetite da ste dovoljno obrazovani o ovoj temi.

Pueraria Mirifica Pills KWAOTIP THAI FDA. G. 187/42

Kwaotip je tajlandska tradicionalna biljna formula vrhunskog stupnja dobivena uglavnom iz bijele Kwaotip Krua (Pueraria Mirifica). Nakon mnogo godina istraživanja dr. Wichaija Cherdshewasarta, studije su pokazale da ova biljka pokazuje estrogene i pomlađujuće učinke na žensko tijelo, posebno na grudima, bokovima, koži lica, koži tijela, kosi i vaginalnom epitelu. Na taj način podignite izgled ženskih sekundarnih spolnih obilježja, a također i ljepotu kože.

SVE prirodni dodatak prehrani

Visoki fitoestrogen (osobito izoflavonet):

Samo jedan odlazak u trgovinu šminke može vam vratiti stotine dolara. Ako ulažete u dobre proizvode koji će doista pozitivno utjecati na vaš izgled, smatrajte da je novac dobro potrošen. Problem je kada nakupite kozmetičke proizvode koje ne koristite jer shvatite da vam ne trebaju ili još gore, da su to pogrešni kozmetički proizvodi za vas.

Ovdje je popis od osam stvari koje morate imati za svoj pribor za šminkanje. Specifična robna marka koju ćete odabrati ovisit će o vašem proračunu, vašim preferencijama i tipu kože, ali ovo bi vam trebalo poslužiti kao smjernica o tome što vam stvarno treba. Praćenje ovog popisa spasit će vas od nepotrebne kupnje šminke.

1. Tonirana hidratantna krema – osim ako ne idete na večeru ili na fotografiranje, ne trebate gomilati šminku. Umjesto pudera (tekućeg ili u obliku pudera), kupite dobru obojenu hidratantnu kremu. Tonirane hidratantne kreme vašoj koži daju ujednačen, čist i prirodan izgled. Također vam daje dodatnu prednost hidratacije vaše kože.

2. Pinceta – nema ničeg boljeg od čistih obrva da vašem licu date trenutni lifting lica. Uz pravi oblik obrva, vaše lice može izgledati mlado i čisto. Najbolje pincete su relativno jeftine pa će vjerojatno biti najjeftinije koje morate imati u svom priboru za šminkanje. Dobra pinceta može vam trajati mnogo godina.
3. Uvijač za trepavice- Svijetle, jasne, otvorene oči mogu napraviti veliku razliku u nečijem izgledu. Uvijene trepavice pomažu u isticanju lijepih očiju.

4. Rumenilo – Zdravi rumeni obrazi mogu učiniti da osoba izgleda apsolutno prekrasno i mogu upotpuniti prirodni izgled osobe. Na tržištu postoji veliki broj rumenila u različitim oblicima: prah, gel, olovka i drugi. Neki proizvodi čak djeluju i kao boje za obraze i usne.

5. Ruž za usne – Odaberite dobru nijansu ruža za usne koja vas može odvesti iz dana u noć. Možete nabaviti nekoliko nijansi ruževa za usne jer postoji mnogo dostupnih jeftinih marki, ali morate imati jednu nijansu ruževa koja može odgovarati svim vašim odjevnim kombinacijama i različitim prilikama. Nakon što pronađete nijansu koja odgovara vašoj boji kože i vašoj odjeći, pobrinite se da nabavite novu tubu čim se potroši. Ovaj ruž bit će vaša prepoznatljiva nijansa, nešto što ne morate dvaput razmišljati hoćete li ga staviti kad ste u žurbi.

6. Eyeliner- eyelinerima se mogu koristiti za iscrtavanje kapaka ili definiranje obrva. Može učiniti da vaše oči izgledaju veće ili manje, ovisno o vašim željama. Olovke za oči su super jer su jeftine i ne truse se.

7. Sjajilo za usne – za dane kada vam se ne da šminkati, ali ne možete izaći iz kuće izgledajući zapušteno, sjajilo za usne može dodati trenutni ‘oomph’ vašem izgledu. Sjajilo za usne također je odlično kada trebate napraviti brze popravke.

8. Maskara- nanošenjem maskare osoba može izgledati ekstra glamurozno uz vrlo malo truda. Uložite u dobru maskaru kako bi vaše oči trenutno ‘iskočile’. Maskare su također izvrsne kada želite dramatičniji efekt zadimljenih očiju.

Premostiti Beringov prolaz

Beringov prolaz je tjesnac između najistočnije točke (169º44′W) Azije i najzapadnijeg mjesta Amerike (168° 05′ W), što znači da se

AOL odustaje od duha

Tvrtka koja je dominirala upotrebom dial-up interneta hvata se ukoštac s budućnošću. Kako se upotreba širokopojasnog interneta dramatično povećava, AOL