HEKLANJE

Upravitelji podružnica

TEMU APP 100 E KUPON

Zapošljavanje upravitelja za vođenje sustava podružnica uz naknadu s bonusima je pobjeda za vlasnike proizvoda, pobjeda za menadžere i na kraju pobjeda za podružnice. Usrećiti ih jedini je način da nastave aktivno prodavati vaš proizvod ili uslugu, a time i poboljšati poslovanje.

Russell Brunson zna kako upravljati svojim podružnicama nakon što je izgubio više od dvije godine rada i 6500 podružnica u jednom danu kada mu se srušio sustav. Zapisao je što je uspjelo, a što nije, zatim je počeo ispočetka i za manje od dva mjeseca vratio se. Sada, 18 mjeseci kasnije, on ima popis suradnika od 30 000 i mjesečno izvlači šesteroznamenkasti iznos gotovine od svojih suradnika.



Bio je toliko uspješan u zapošljavanju podružnica da je Russell Brunson, zajedno s upraviteljem podružnica Stu McLarenom, razvio program obuke za podružnice za menadžere. Obojica vjeruju da je nedostajalo iskusnih menadžera, a ipak su bili najvažniji element u učinkovitom affiliate marketinškom programu.

Evo širokog pregleda tri najvažnija elementa za učinkovitog menadžera:

1. Istraživanje partnera

Važno je da menadžeri privuku najbolje prodavače za prodaju proizvoda. Broj podružnica je nevažan ako ne prodaju proizvode svaki mjesec. Stu prikuplja do 2500-3000 web stranica koje bi mogle biti zainteresirane za prodaju proizvoda, a zatim gleda koje prikupljaju veliku količinu kvalitetnog prometa. To može oduzimati puno vremena, ali čini osnovu učinkovitog marketinškog plana. Na kraju može postojati 150 do 200 stranica koje bi mogle biti kvalitetne podružnice.

“Podijelili bismo ih na A podružnice i B podružnice. Nema razlike između A podružnica i B podružnica osim što A podružnice imaju više prometa ili veće brojeve na svojim popisima e-pošte,” rekao je. “To su ljudi za kojima prvo želite krenuti jer će oni imati najveći utjecaj na vaše poslovanje u kratkom vremenskom razdoblju i imati najveći utjecaj na najveći broj ljudi.”

2. Zapošljavanje podružnica

Nakon što menadžeri identificiraju koje potencijalne podružnice žele nastaviti, moraju ih nastaviti. Povećanje kvalitete podružnica će povećati prodaju. Tajna je ovdje biti proaktivan i ići dalje od onoga što se očekuje.



“Nije teško, samo podignemo slušalicu i nazovemo sve ljude s naše liste A”, rekao je Stu McLaren. “Razlog zašto smo nazvali je taj što će svaki lijeni affiliate manager poslati e-poruku. Njihovim pozivom trenutno se odvajamo od drugih sustava pridruženih partnera. Odmah počinjete graditi odnos.”

“Prije nego što nazovemo obavimo istraživanje; koja je njihova web stranica? Što oni prodaju? Kakve ljude privlače na svoju web stranicu? Pripremite promaknuća za njih unaprijed, što više smanjite posao za njih, vjerojatnije je da će reći ‘da’. To je pozicija u kojoj želite biti.”

3. Obuka podružnica



Ako podružnice imaju razlog za prodaju proizvoda, ostat će aktivne podružnice. Drugi partnerski programi kreirat će samo jedan program, a potom će očekivati da partneri svaki mjesec prodaju iznova i iznova s istim materijalom. Russell Brunson fokusiran je na stvaranje razloga za podružnice da prodaju svaki mjesec i fokusirat će se na događaje u promotivnom materijalu.

“Svakog mjeseca stvaramo nove promocije. Moj savjet je da počnete s praznicima ili događajima. Zamislite da ste izradili alate oko ovih promocija za svoje podružnice. Štedite im vrijeme i rad, a vjerojatnost da će prodati vaš proizvod je nevjerojatno velika,” rekao je Stu.

Mjere pomoći gospodarstvu

Vlada je na sjednici u utorak, 17. ožujka, donijela ukupno 66 mjera za pomoć gospodarstvu uslijed epidemije koronavirusa. Mjere se