Vlasnici kućnih tvrtki ne uspijevaju postići poslovni uspjeh

Mnogi vlasnici kućnih tvrtki ne uspijevaju postići poslovni uspjeh. Postoji alarmantna statistika koja pokazuje da 90% vlasnika kućnih tvrtki ne zarađuje novac. Mnogi vlasnici kućnih tvrtki daju otkaz zbog činjenice da uopće ne mogu zaraditi novac svojim kućnim poslovanjem. Zašto vlasnici kućnih tvrtki ne uspijevaju postići pravi poslovni uspjeh? Pa, proći ću kroz nekoliko razloga zašto većina vlasnika kućnih tvrtki nema poslovnog uspjeha. Ako ste jedan od vlasnika kućne tvrtke koji nije imao uspjeha, ne brinite, dat ću vam nekoliko savjeta na donjoj poveznici koji će vam pomoći da postignete poslovni uspjeh. Jedna važna činjenica koju treba zapamtiti je ovo, uspjeh kućnog poslovanja ne dolazi preko noći, morat ćete izgraditi svoj kućni posao. Samo zato što vodite kućni posao ne znači da vaš kućni posao neće imati uspone i padove s kojima se suočavaju druge tvrtke.

Prvo ću se usredotočiti na MLM tip kućnog poslovanja. Sada se MLM-ovi teško prodaju i to za vrlo dobar razlog. Prvo, ako ste u MLM-u, trebate proizvod, ako nema proizvoda onda je to piramida, obična i jednostavna. Zatim ćete morati zaposliti donju liniju. Većina MLM tvrtki uči vas da plasirate na svoje toplo tržište što je suludo. Možda ćete imati nekoliko prijava, ali to nije način za izgradnju donje linije. Većinu vremena dogodi se da odete reći bliskom prijatelju ili rođaku da dođe na radionicu i od tamo ne čujete ništa osim negativne povratne informacije. Ako još uvijek niste odustali, možda će vam se reći da idete u trgovačke centre, na fakultete i od vrata do vrata kako biste regrutirali nove članove. Koji vas neće nigdje spustiti. Obično je zadnji korak započeti kupovati potencijalne kupce, što također nije vrlo učinkovito. Ovdje vidite problem za prosječnog vlasnika kućne tvrtke koji se pridruži MLM-u. Da biste bili učinkoviti, trebate sponzorirati ogromne mase ljudi, prosječni vlasnik MLM-a nema pojma kako privući toliko novaka. Većina MLM-a fokusira se na regrutiranje možda nekoliko novih prijava tjedno. Stopa fluktuacije u MLM-u iznimno je visoka i održavanje aktivne donje linije može se pokazati vrlo teškim.



Sada vlasnici kućnih tvrtki koji prodaju proizvode prolaze mnogo bolje od MLM-era. Zašto? Kada ljudi kupuju proizvod, ne kupuju ga s namjerom da zarade. Oni kupuju vaš proizvod zbog informacije, artikla ili usluge koju nudi. I sve dok možete pokazati svom potencijalnom kupcu korist koju će imati vaš artikl, usluga ili proizvod, ostvarit ćete prodaju. Pokušati izgraditi veliku nižu liniju vrlo je moguće, ali morate imati prethodno iskustvo ili će vam trebati neko vrijeme. Uz puno pokušaja i pogrešaka. Dakle, umjesto da pokušavate izgraditi donju liniju, prvo se usredotočite na prodaju proizvoda svojeg kućnog poslovanja. Izgradite sebi lojalnu bazu kupaca, a onda kada budete imali priljev novca, možete početi graditi donju liniju i vidjet ćete da ćete imati više poslovnog uspjeha.