HEKLANJE

Vrhunska sauna za lice

TEMU APP 100 E KUPON

Jedna od velikih dobrobiti saune i parne kupelji je tonizirajuće djelovanje na kožu. Ostavljaju kožu mekom, podatnom i sjajnom – ukratko, prekrasnom. Redoviti korisnici sauna i parnih kupelji imaju privlačan zdravi sjaj koji im daje dodatnu privlačnost.

Razlog zašto su sauna i para toliko dobri za kožu je djelovanje dubinskog čišćenja uzrokovano jakim znojenjem. Pore se široko otvaraju i sva se nakupljena prljavština lako ispire.



Najbolje prednosti za toniranje kože dolaze od saune za cijelo tijelo, ali oni koji žele brzo popraviti svoj ten mogu dobiti slične rezultate od sustava saune za lice. Ove ‘mini-saune’ dizajnirane su za nanošenje pare na lice za istu dubinsku akciju čišćenja kao potpuna sauna ili parna kupelj.

Kako rade

Sauna za lice ima električni grijač na dnu jedinice. Zagrijava vodu (koja se drži u malom spremniku) do točke vrenja, uzrokujući da se para diže. Mala veličina spremnika osigurava brzo stvaranje pare.

Ergonomski dizajnirana maska postavljena je preko spremnika za hvatanje i usmjeravanje pare prema vašem licu. Možete kontrolirati količinu pare kojoj je vaše lice izloženo udaljenošću maske od vašeg lica.

Dovođenje vašeg lica u izravan kontakt s maskom daje maksimalno djelovanje dubinskog čišćenja, ali ovaj položaj treba koristiti samo nekoliko trenutaka. Nakon otprilike 10 sekundi podignite glavu kako biste omogućili da se hladniji zrak pomiješa s parom. Ponovite ovaj ciklus onoliko puta koliko je potrebno.

Saune za lice nisu samo za dubinsko čišćenje kože; korisne su i za otčepljivanje začepljenih sinusa. Svatko s običnom prehladom ili ozbiljnijim stanjem poput bronhitisa, sinusitisa, astme i peludne groznice može koristiti saunu za lice kao inhalator ili isparivač.

Neke saune za lice imaju poseban nastavak za inhalator. Umjesto da pristaje na cijelo lice, nastavak za inhalator pristaje preko nosa i usta. Jednostavno udahnite paru kako biste osigurali gotovo trenutačno olakšanje od boli u sinusima.



Radni savjeti

Većina sauna za lice ima vrlo mali spremnik kako bi se voda mogla brzo zagrijati. Loša strana ovoga je što voda brzo isparava, pa ako želite koristiti saunu na duže vrijeme, trebali biste držati visoku čašu vode pored sebe. Na taj način možete brzo ponovno napuniti spremnik kada se osuši.

Mali rezervoar, nažalost, također znači da se sauna za lice ne može koristiti kao noćni isparivač. Ako vas noću ne daju spavati vaši sinusi, bolje bi vam bilo uz tradicionalni isparivač koji daje paru nekoliko sati.



Para je odlična za dubinsko čišćenje kože, no za dodatni tretman ljepote u vodu možete dodati posebna sredstva za čišćenje poput ulja čajevca. Samo nekoliko kapi ovog ulja dat će vašoj koži još blistaviji sjaj i učiniti je svježom i mekom.

Saune za lice relativno su jeftine — obično manje od 60 USD. Za ovu cijenu gotovo svatko može uživati u akciji dubinskog čišćenja i posebnoj ‘blistavoj’ koži koja redovite korisnike saune izdvaja iz gomile.

Zabilježite svoje izglede sada!

Nakon šest mjeseci napornog rada konačno ste završili naukovanje o razvoju web stranica, promociji web stranica, povećanju prometa i internetskom

Prepaid kreditna kartica

Prepaid kreditne kartice počinju rasti u popularnosti tijekom kasnih 1990-ih. Danas ih koristi više ljudi. Što su prepaid kreditne kartice

Bloganje

Pisanje bloga može biti korisno za vaše poslovanje bilo na mreži ili izvan nje. Možete generirati promet za svoju tvrtku