HEKLANJE

Znate li koji je najbolji proizvod za njegu kože protiv starenja?

TEMU APP 100 E KUPON

Dok sam tražio najbolji proizvod za njegu kože protiv starenja na svijetu, zatekao sam se kako putujem u planine švicarskih Alpa, džungle Afrike, špilje Egipta. Cijelo vrijeme dok sam u izdanju moje otkriće bilo tako jednostavno, ali nevjerojatno da je bilo više nego što sam očekivao.

Zeleni čaj kao proizvod protiv starenja?



Tko je znao da u jednoj šalici možete imati nešto što može spriječiti bolesti srca, bolesti desni, pomoći u mršavljenju, pa čak i izliječiti rak? Tvrdnje protiv zelenog čaja su hrabre, pa što on može učiniti u smislu proizvoda za njegu kože protiv starenja? To je drevni napitak koji se koristio kao zdrava hrana zbog svih gore navedenih i više dobrobiti.

Zeleni čaj ima visok sadržaj polifenola. Polifenoli dok kod nekih biljaka pridonose boji lišća tijekom jeseni i jeseni, kod čaja djeluju kao antioksidans. Pomaže u prevenciji kardiovaskularnih bolesti i raka.

Polifeoli u zelenom čaju koji mu daju svojstva protiv starenja poznati su kao katehini. Katehini čine gotovo 25% volumena osušenog lista čaja. Za usporedbu, jedna šalica zelenog čaja osigurat će vam 10-40 mg polifenola, što je više od pune porcije brokule.

Ispostavilo se da zeleni čajevi zapravo pomažu u njezi kože i izgledima da imate zdravu kožu koja izgleda mlađe. U čaju postoje polifenoli koji obavljaju velik dio posla i oni se općenito nazivaju “katehini”. Ti katehini obavljaju najveći dio posla i vjerujte mi, postoji mnogo različitih katehina u čaju, posebno u zelenom čaju. Zapravo, zeleni čaj ima gotovo 20 puta veću količinu katehina nego crni čaj.

Čaj povećava antioksidativnu kvalitetu vaše kože, pa čak i vaše krvi dopuštajući joj da uzme više kisika i lakše diše, tako da prirodno što veća količina polifenola djeluje za vas, vaša koža ima veću antioksidativnu kvalitetu. Zvuči kao neortodoksna metoda u smislu njege kože, posebno na tržištu punom krema, losiona i seruma, ali moguće je da je najbolji proizvod za njegu kože protiv starenja nešto što pijete.

Daljnje istraživanje

Dok sam nastavila istraživati proizvode za njegu kože protiv starenja, bila sam zatrpana ogromnim brojem dostupnih komercijalnih krema i losiona. U potrazi smo za savršenim proizvodom za poništavanje znakova starenja, dok je stvarno najbolje oružje koje imamo za borbu besplatno. Trebali bismo iskoristiti naše znanje i obrazovanje o toj temi u svoju korist prije nego što ponestanemo kupiti najnoviju teglicu kreme od pedeset dolara. Najbolje oružje protiv starenja zapravo je naše znanje.