HEKLANJE

Piće koje će ukloniti sve nepotrebno iz tijela

TEMU APP 100 E KUPON

Današnji sok kombinacija je najpristupačnijih i najkorisnijih sastojaka koji će ojačati vaš imunitet i očistiti tijelo od toksina.
Zelena jabuka je naše popularno zaslađivač zelenim sokom. Pristupačna je i dobro balansira gorčinu ili zemljane okuse u određenom povrću. Kad istisnete sok iz jabuke s kožom, voće je izvrstan izvor vitamina A, vitamina C i kalija. Jabuke pomažu razgraditi toksine, smanjiti razinu kolesterola i pomažu probavi. Peršin je snažan antioksidans, a bogat je vitaminima i mineralima poput kalija, željeza, magnezija, vitamina A, vitamina B, vitamina C, vitamina E i vitamina K. Sočan okus peršina vrlo je snažan, pa samo nekoliko stabljika i lišća učinit će sok svijetlozelenim i ispunit će ga snažnim svježim okusom. Peršin se izvrsno slaže s limunom, krastavcem i jabukom. Špinat je bogat željezom (ima gotovo dvostruku količinu ovog elementa u odnosu na ostale zelje). Okus mu je vrlo blag i dobro se slaže s ostalim povrćem i voćem. Špinat alkalizira tijelo i bogat je mnogim neophodnim vitaminima i mineralima. Špinat je prava snaga! Krastavac je bogat vitaminom A, B kompleksom, vitaminom C i folnom kiselinom. Pospješuje hidrataciju stanica, regulira tjelesnu temperaturu i ublažava upale.
Visok sadržaj silicija također pomaže u uklanjanju problema s kožom, zaustavljanju gubitka kose i jačanju noktiju. Volimo dodavati krastavac u sokove – nježnog je okusa, a uz to sprječava dehidraciju. Puno je istraživanja i o svojstvima krastavaca u borbi protiv raka. Limuni su bogati vitaminom C koji jača imunitet, kao i kalijem i vitaminom B6. Dobro se alkaliziraju i nadaleko su poznati po svojim detoksikacijskim i antioksidativnim svojstvima (zdravo lijepa koža!). Ako imate anemiju, vitamin C pomaže apsorbirati dio željeza u zelenilu. Đumbir je moćno sredstvo za jačanje imunološkog sustava. Zahvaljujući đumbiru, đumbir djeluje snažno protuupalno, poboljšava probavu i ublažava nadutost.
Savršen Detox napitak recept
Sastojci:
2 šalice lišća špinata
1 šaka lišća i peteljki peršina
1 srednje zelena jabuka
1 veliki krastavac
Kriška svježeg đumbira dugačka 2,5 cm
1 srednji limun
Priprema:
Prođite sve sastojke kroz sokovnik. Ulijte sok u čašu. Popijte odmah.

Kako uzimati kurkumu kao lijek?

Odakle dolazi kurkuma? Kurkuma porijeklom dolazi iz Azije gdje se već stoljećima koristi kao prirodan lijek. Također, kurkuma se sve