HEKLANJE

Ruka pomoći za online uspjeh – e-knjiga!

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste, poput mene, pokušali – i niste uspjeli – u prošlosti postići uspjeh na mreži s internetskim marketingom, onda budite uvjereni da je pomoć konačno pri ruci. Svakako bih volio da sam imao pristup takvom znanju kad sam počinjao prije tri godine, a možda ne bih bio toliko opterećen praktičnim stvarima dizajna web stranice, korištenjem automatskih odgovora, pridruživanjem partnerskim programima, pisanjem prodajnih pisama i kako dobiti prometa na moju stranicu. Sada znam bolje, ali više o tome za koji trenutak. . . .

Jednostavna je činjenica da za ulazak u svijet internetskog marketinga trebate nešto za promidžbu i prodaju (pa želite zaraditi na tome, zar ne?), bilo fizički predmet, bilo – informaciju. Sama priroda interneta – gdje se znanje može dijeliti i razmjenjivati pritiskom na gumb – savršeno je pogodna za . . . e-knjiga!



Prednosti e-knjiga u odnosu na prodaju fizičkih artikala su u tome što nema potrebe za kupnjom ili pohranjivanjem zaliha, nema vremena i truda potrebnog za pakiranje bilo čega i slanje poštom – a vaš kupac može platiti svoj novac za vaš proizvod i dobiti trenutni pristup sa stranice za preuzimanje. U doba u kojem se traži trenutačno zadovoljstvo, e-knjiga je idealna – jednostavna i učinkovita! Jednom kada je napišete, možete je prodavati u neograničenim količinama bez potrebe za proizvodnjom svake stavke – tako da je i vremenski i isplativo.

Kada razmišljate o temi o kojoj ćete pisati za svoju e-knjigu, tajna većeg uspjeha i pronalaženja vaše ‘tržišne niše’ vrlo je jednostavna. Kao što kažu svim novim piscima – pišite o onome što znate. Bilo da se radi o nekoliko poglavlja o ‘Kako prestati pušiti’ (ako ste u tome bili uspješni), o mehanici posjedovanja motocikla, o tome kako zaraditi novac na internetu ili čak o ‘Savjetima za aranžiranje cvijeća’, možete se kladiti da netko tamo u ‘cyberspaceu’ želi znati o tome. Ako je tema vaše e-knjige ujedno i vaš hobi, tim bolje. Ako imate strast za svoju temu, prenijet ćete taj entuzijazam u ono što pišete i učiniti tu e-knjigu još zanimljivijom i korisnijom.

Naravno, ako imate znanje ili praktično iskustvo o popularnoj temi u kojoj postoji veliko potencijalno tržište za prodaju vaše e-knjige, možda o zdravlju i kondiciji ili hrani i piću, vjerojatnije je da ćete uspjeti, ali zapamtite da ćete također se natječu s mnogim drugima. Stoga pažljivo birajte temu!

Međutim, dok pišete svoju e-knjigu, ne zaboravite dati vrijednost svojim klijentima – i oni bi također mogli postati kupci za vaše buduće e-knjige! Učinite sadržaj i kvalitetu svoje e-knjige smislenom – bez obzira na njezinu duljinu, mora biti dobra ili ćete ostaviti svoje klijente razočaranima. Podijelite nekoliko besplatnih bonusa – možda dodatno izvješće ili besplatnu obuku koju bi drugdje morali platiti. Težite zadovoljstvu kupaca!

Ako ne znate kako izraditi e-knjigu (uvijek možete napisati e-knjigu s objašnjenjem kako se to radi!), onda me to dovodi do “više o ovome za trenutak”. . .’ koji sam gore spomenuo – pokretanje BESPLATNOG tečaja u svim aspektima internetskog marketinga, uključujući izradu e-knjiga. Posjetite donju web stranicu za ono što vam je potrebno za početak rada na mreži. Sretno!

Penelope Housden.

Vrste očnih alergija

Alergijski konjunktivitis se dijeli na nekoliko podvrsta ovisno o prirodi alergena. Sezonski alergijski konjunktivitis, proljetni konjunktivitis, cjelogodišnji alergijski konjunktivitis, atopijski