HEKLANJE

Kako objesiti i pričvrstiti luster?

Naručili ste nam novi luster on je redom došao u vašu kuću, vi ste zadovoljni s njim, ali sada dolazi i kompliciraniji dio, a to je objesiti luster i spojiti ga. Ako niste samostalni majstor, sljedeći će vam članak sigurno dobro doći.
Sigurnost na prvom mjestu
Moramo postupati oprezno kad god radimo s električnim žicama. Stoga prvo isključite napajanje. Da biste bili na sigurnoj strani, možete upotrijebiti ispitivač struje kako biste bili sigurni da kroz kabele zapravo ne prolazi struja.
Pripremi se
Vjerojatno ćete raditi i na visini, pa pripremite čvrstu stolicu ili kvalitetne stepenice ili stepenice. Trebao bi vam trebati samo kvalitetan odvijač, nisu potrebni dodatni alati.
Ugradnja lustera
Prvo uklonimo stari luster. Tako skinemo poklopac koji pokriva žice dalekovoda na stropu. Za neke vrste svjetiljki učvršćuje se malim vijkom koji se odvijačem lako može olabaviti. Ponekad je dovoljno povući poklopac i jednostavno ga skinuti.
Tada su žice starog lustera odvojene. Još jednom isključite napajanje kako biste bili sigurni. Odvijačem odvrnite vijke na i odspojite sve električne kabele. Kad su kablovi odspojeni, uklonite stari luster s kuke.
Sada možemo početi instalirati novi luster. Luster objesimo na kuku. Unaprijed razmislite koliko visoko želite da bude luster. Za većinu visećih svjetiljki dužina ovjesa može se podesiti prema potrebi.
Spojite električne žice. Savjeti: crni i smeđi kabel pripadaju zajedno.
Kad je luster spojen, samo stavite poklopac i umetnite osigurače.

TEMU APP 100 E KUPON

U0101 Izgubljena komunikacija sa TCM

U0101 označava “Izgubljena komunikacija sa TCM” (Transmisija kontrolni modul). Ova greška ukazuje na problem u komunikaciji između kontrolnog modula transmisije