HEKLANJE

Bore koje se skupljaju i stare

Uz medije koji nam se guraju u lice kamo god idemo, naš vizualni izgled postao je veliki dio našeg svakodnevnog života. Bilo da se radi o sunčanju, bojanju kose, plastičnim operacijama ili “kremi protiv starenja”, možemo vidjeti dominaciju imidža u našem društvu. Svatko želi izgledati mlado, zdravo i poput Brada Pitta, zar ne?

Kao rezultat ovog pritiska na imidž, kreme protiv starenja su jako tržišni i reklamirani proizvod, koji obećava da će pružiti zdraviji i mlađi izgled kože, dok će smanjiti bore. Većinu vremena ove su kreme namijenjene ženama, ali sada počinjemo viđati proizvode koji su više usmjereni i na muškarce. Do ove promjene dolazi zato što društvo počinje spremnije prihvaćati da muškarci vode računa o svom izgledu i imidžu.



Postoji nekoliko različitih oblika tretmana protiv bora. Najveća prednost korištenja keramike u odnosu na druge metode kao što su plastična kirurgija i injekcije botoxa je velika razlika u cijeni. Mnogi kritičari će vam reći da su marketing i oglašavanje koji idu u te proizvode zapravo štetni i da se poigravaju sa strahovima žena i muškaraca. Zaista ne postoji veliki dokaz da bilo koji od ovih proizvoda radi dobro, ako uopće radi, što je još jedna stvar o kojoj ćete čuti oduševljenje kritičara.

Jesu li bore na našoj koži važne i djeluju li ovi proizvodi doista? Preporučio bih da si postavite prvo pitanje i odvojite malo vremena da sami sebi odgovorite na to pitanje jer je svaki pojedinac drugačiji.

TEMU APP 100 E KUPON

Put do financijske slobode

Put do financijske slobode puno je kraći nego što mislite. Za one od nas koji nismo započeli svoj život bogati

Rupice na licu

Gotovo svi mi mislimo da su rupice na licu neke osobe lijepe i dodaju ugodnost ljudima. Možda zato što nisu