HEKLANJE

Poslovanje od kuće – mi smo obitelj

Je li posao od kuće isplativiji od rada za nekog drugog? Vjerojatno ne – barem ne u početku.

Dopustite mi da predstavim usporedbu zapošljavanja u korporativnom svijetu naspram zapošljavanja kod kuće.



U korist korporativnog zapošljavanja

Povlastice kao što su osiguranje i godišnji odmor.
Stabilnost u obliku redovite plaće i određenog radnog vremena.
Interakcija s drugim uredskim osobljem.
Potreban je vrlo mali rizik.
Možda ne morate biti osoba koja donosi odluke

U korist poslovanja od kuće

Zadovoljstvo razvoja nečega jedinstvenog za vašu osobnost.
Hrabrost da prihvatite rizik i date život svom snu.
Pri ruci su za pomoć u hitnim obiteljskim situacijama.
Radost određivanja vlastitog kursa i donošenja vlastitih odluka.
Interakcija s obitelji.
Povlastice kao što je osobno zadovoljavanje potreba kupca i obitelji.

Sretan sam što mogu reći da je poduzetnički duh živ i zdrav u kućnim poslovima. Sve više i više ljudi napušta korporativni svijet u korist teškog rada povezanog s poslovanjem od kuće. Rizici su u većini slučajeva manji od nagrada i obitelji se bore da pronađu način da se povežu na veći način.

U prošlim je vremenima jedan prihod mogao biti dovoljan da zadovolji potrebe većine obitelji. Međutim, vrijeme i porezi imaju načina da dva prihoda učine nečim više od pukog luksuza u 21. stoljeću.

Osobito se mame mogu smatrati vrlo zainteresiranima za način na koji će im omogućiti interakciju sa svojom djecom, a istovremeno donositi prihod. Mnogi su otkrili da kućni poslovi mogu ponuditi priliku da budu roditelji koji ostaju kod kuće i osiguravaju financijsko blagostanje obitelji.



Zanimljivo je da mnogi od ovih novih vlasnika tvrtki od kuće također otkrivaju da su neki od troškova koje su napravili u poslovnom svijetu minimizirani. Nema troškova putovanja na posao, nema posebne garderobe koju treba uzeti u obzir, a vrtić je gotovo eliminiran.

Neki vlasnici tvrtki koji rade kod kuće otkrili su da zapravo mogu zaraditi manje, a opet pružiti veću ukupnu korist obiteljskom prihodu.

Mnogi vlasnici tvrtki od kuće također će reći da su se obiteljska komunikacija i veze također poboljšale nakon što je osnovana tvrtka od kuće.



Pretpostavljam da su neki kućni poslovi razvijeni kao sredstvo za vraćanje osjećaja obiteljskog jedinstva – obrambenog mehanizma, ako hoćete.

Bez obzira na razloge za razvoj poslovanja kod kuće, trend nastavlja rasti kako se osobna strast za proizvodom ili uslugom spaja s povratkom obitelji.

Na kraju, poslovanje od kuće je mehanizam koji zbližava obitelji. Ako ni zbog čega drugog, ovo je dovoljan razlog za slavlje.



TEMU APP 100 E KUPON

Google+ će ugasiti Facebook

Kao što svi znamo pokrenuta je “društvena mreža” Google Plus i iskreno rečeno malo sam prosurfao i zasada sam oduševljen.