HEKLANJE

Stranica za svakoga

Na neki način vožnja motocikla je posebna stvar. Leteći autocestom, osjećate se kao jedno sa svemirom. Čak i kada se vozite s grupom, postoji onaj euforičan osjećaj da je svijet sužen samo na vas. Ali kad niste na biciklu, možete potražiti utjehu i razgovor s drugim ljudima koji točno znaju kako se osjećate. Posjedovanje motocikla stavlja vas u vlastiti klub, ali unutar te zajednice postoje brojne subkulture koje su spremne podijeliti putovanje s vama. Online grupe postoje da bi se te grupe okupljale.

Pozivanje svih HOGS-ova



Vlasnici Harley-Davidsona nisu samo entuzijasti motocikala; oni su dio zajednice i načina razmišljanja. Vole dijeliti priče o mjestima na kojima su bili na svojim biciklima, stvarima koje su vidjeli i skupovima na kojima su prisustvovali. Stavite 2 osobe s Harley majicama u sobu sa 100 drugih i u roku od sat vremena oni će se naći i početi pričati o svojoj svinji. ide korak bolje u njihovom umrežavanju s HOG-om što je kratica za Harley Owner’s Group. Ova poglavlja postoje u gotovo svakom gradu i imaju online forume i veze za ljude koji ne žive u blizini Harley metropole. HOG-ovi dijele informacije, ali se također obično udružuju kako bi organizirali dobrotvorne događaje i javne usluge.

Samo za dame

Ranije u povijesti motocikli su bili samo nešto za muškarce. Vrlo malo žena ih je vozilo, a one koje jesu vozile su se na stražnjem dijelu bicikla koji je vozio muškarac. Sada postoje žene jahačice, vlasnice, dizajnerice i trkačice. Kako bismo ove dame okupili da podijele radosti i frustracije ženskog života na cesti, postoji WOW (Žene na kotačima). WOW ima online chat zajednicu, ogranke, programe i klubove za kilometražu, pa čak i online stranicu in memoriam za žene koje su preminule. Možete prisustvovati WOW skupu ili vidjeti raspored svih njihovih planiranih putovanja i sastanaka. WOW tvrdi da je jedno od starijih ženskih motociklističkih udruženja u Sjedinjenim Državama.

Pronađite svoj par

Za bicikliste koji imaju sve osim nekoga s kim mogu dijeliti vožnju, postoji čak i online servis za upoznavanje koji će vam pomoći da upoznate nekoga sa sličnim interesima i vlastitim parom kotača. Bikerkiss je web servis za upoznavanje biciklista broj jedan. Ima tradicionalne zamke bilo kojeg online programa za pronalaženje utakmica: profile, namigivanja, tražilice lokacija, popise interesa, pretraživanje po lokaciji i naravno slike. Jedina prava razlika je u tome što gotovo sve slike prikazuju žene ili muškarce sa svojim motociklima.

Stranica navodi mnoštvo izjava i priča o uspjehu. Tu je i poveznica na motociklistička događanja i skupove tako da možete upoznati nekoga u grupi ako to želite. Stranica nudi “krug prijatelja” za one koji samo žele izgraditi zajednicu i odlično radi na stvaranju interesne grupe za pojedinačne bicikliste diljem Sjedinjenih Država.

Bez obzira na to kamo ste vezani, s online mogućnostima koje postoje za vozače motocikala, nikada nećete morati uistinu putovati sami.



TEMU APP 100 E KUPON

Uvod u Aol Wireless Uk Broadband

AOL je jedan od vodećih svjetskih pružatelja internetskih usluga. AOL UK usluga širokopojasnog interneta također je jedna od najčešće korištenih