HEKLANJE

Uvod u Aol Wireless Uk Broadband

TEMU APP 100 E KUPON

AOL je jedan od vodećih svjetskih pružatelja internetskih usluga. AOL UK usluga širokopojasnog interneta također je jedna od najčešće korištenih u UK.

Širokopojasni internet nudi veće brzine interneta, bolju kvalitetu i mnogo veću upotrebljivost. Širokopojasni pristup otklanja gnjavažu stalnog uspostavljanja veze jer je veza uvijek uspostavljena.



Širokopojasni je spreman za korištenje svaki dan, cijeli dan.

AOL UK širokopojasni pristup nudi tri različita izbora paketa. Nazivaju se srebrom, zlatom i platinom. Svi paketi dolaze s bežičnim usmjerivačem, ali svaki paket nudi i različite pogodnosti.

Srebrni paket najjeftiniji je paket i nudi do 20 puta veću brzinu od telefonske veze. Zlatni paket je paket srednje cijene i nudi brzinu 40 puta veću od dial-up veze.

Platinum paket je najskuplji, ali nudi vrhunsku širokopojasnu brzinu 160 puta veću od dial-up veze. Međutim, brzina biranja svakog paketa zajamčena je samo ovisno o tome gdje korisnik živi i određenim tehničkim problemima.

Mnogi pružatelji širokopojasnih usluga postavljaju ograničenje preuzimanja. Na mjesečnoj bazi osoba ima ograničenje preuzimanja što znači da može biti na mreži samo određeno vrijeme i također ograničava količinu informacija koju osoba može preuzeti ili učitati u tom vremenskom razdoblju.

AOL UK broadband nema ograničenja preuzimanja.

Širokopojasni pristup AOL-a u Velikoj Britaniji također pruža sigurnost kako bi se osoba zaštitila tijekom surfanja webom.



Širokopojasni internet puno je lakše hakirati nego dial-up, tako da osoba treba pružatelja s dobrom sigurnošću.

AOL nudi vatrozid, antivirusnu e-poštu, kontrolu neželjene pošte, blokator skočnih prozora, roditeljski nadzor i program za provjeru računala kako bi korisnici i njihova računala bili sigurni dok su na mreži.

AOL UK širokopojasni pristup radi i s ADSL-om i s kabelom. ADSL je širokopojasna mreža koja je najrasprostranjenija u Velikoj Britaniji. Prolazi preko telefonskih linija.



Kabelska širokopojasna veza prolazi kroz kabelske linije. Oba su kompatibilna s AOL širokopojasnim zlatnim paketom. Srebrni i platinasti paketi zahtijevaju ADSL.

Ponude paketa putem AOL-a uključuju sve troškove povezane s dobivanjem širokopojasne mreže AOL u Velikoj Britaniji.

Oni ne naplaćuju posebnu naknadu za povezivanje niti naplaćuju modem ili usmjerivač. Jednostavno je započeti pozivom AOL-u i postavljanjem usluge putem telefona.



AOL će poslati instalacijski komplet koji osoba može lako sama instalirati. Instalacijski komplet sadrži sve što je potrebno, uključujući CD za pokretanje, kabele, usmjerivač, filtere i vodič.

U roku od 14 dana od prijave osoba može biti online sa svojom AOL UK širokopojasnom uslugom – tako je jednostavno danas se povezati s AOL-om.