HEKLANJE

Želim dijamantne naušnice

TEMU APP 100 E KUPON

Naušnice su ukras za uši koji se nosi na ušnoj resici. Oni dodaju ljepotu licu žene ili mlade djevojke. Mogu biti od zlata, srebra, bijelog zlata ili platine. Koriste se i drugi materijali poput plastike i bakra itd. Oni doprinose ženstvenosti žene. Metal koji osoba koristi ovisi o sposobnosti kupnje.

Ovih su dana dijamantne naušnice u modi, a budući da su skupe, podsjećaju na klasu i sofisticiranost. Ljudi čak poklanjaju dijamantne naušnice za vjenčanja ili druge važne prigode.



Vjeruje se da tradicija nošenja naušnica potječe od Egipćana. U prethodnim stoljećima naušnice su nosili i muškarci i to se smatralo znakom blagostanja i visokog položaja. Vidjeli biste nekoliko indijskih kraljeva s dijamantnim naušnicama.

Postoje dvije vrste dijamantnih naušnica. Jedno je kada trebate probušiti rupu u ušnoj resici da biste nosili naušnicu, a druga vrsta samo drži ušnu školjku i ne treba bušenje da bi se napravilo. Tu su viseće naušnice i nitne. Viseće dijamantne naušnice su one koje vise ispod ušne resice, a nitne su one koje se zalijepe za ušnu školjku i ne tresu se niti se pomiču.

Dijamantne naušnice također dolaze u svim oblicima i veličinama, uključujući viseće i nitne. Tu su i dugačke viseće naušnice s jednim dijamantom na kraju koje odišu jednostavnom elegancijom i mogu se nositi u redovnim prilikama, a mogu se nositi i na posao.

Dijamantne naušnice dostupne su s nekoliko dijamanata ili u kombinaciji s drugim draguljima poput rubina, tirkiza, smaragda, safira, topaza itd. Mogu biti umetnute u bilo što, od zlata do platine. Najbolji dio dijamanta je to što se dobro slaže s bilo kojim metalom i drugim dragim kamenjem.

Cijena dijamantnih naušnica varira ovisno o veličini, težini, upotrijebljenom metalu, kombinaciji dragog kamenja i kvaliteti upotrijebljenih dijamanata. Kada kupujete dijamantne naušnice, bilo bi dobro razumjeti 4 C klasifikacije dijamanata, rez, čistoću, boju i težinu dijamanata. Shvatite što znače i kako provjeriti je li dijamant pravi ili ne.

Postoji toliko mnogo varijanti i ako unaprijed ne isplanirate svoj proračun, bit će vrlo teško odabrati. Odlučite o iznosu novca koji ćete potrošiti na dijamantne naušnice i krenite u istraživanje. Obavezno potražite potvrdu o dijamantima prije kupnje.

Dijamantne naušnice koje svjetlucaju na vašim ušima čine da čak i najjednostavnija odjeća izgleda veličanstveno i vaš