HEKLANJE

Najbolji savjeti za odabir pravog sušila za kosu

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste u posljednje vrijeme kupovali novo sušilo za kosu, nedvojbeno ste bili suočeni sa širokim rasponom izbora. Od jeftinih konvencionalnih sušila za kosu koja koštaju oko 10 dolara do profesionalnih sušila za kosu koja mogu koštati deset puta više, zaista postoji velik i zbunjujući niz opcija sušila za kosu koje možete izabrati.

Dakle, kako možete razvrstati među mnogima kako biste pronašli savršeno sušilo za kosu za svoje posebne potrebe i tip kose? Odgovor leži u tome da se upoznate s različitim vrstama sušila za kosu kako biste mogli kupiti onaj koji vam stvarno treba i izbjeći one koji su nepotrebno izigrani.



Kao što je ranije spomenuto, kupnja novog sušila za kosu može biti vrlo jeftina ili vrlo skupa, ovisno o sušilu za kosu koje odaberete. Iako odabir sušila za kosu zato što je vrlo jeftin nikad nije dobra opcija, možete smanjiti svoje troškove odabirom sušila za kosu koje ima samo one opcije koje ćete stvarno koristiti. Kako bih vam pomogao u vašoj potrazi, odvojio sam, prema cijeni, različite vrste sušila za kosu koje ćete vjerojatno vidjeti na svom sljedećem odlasku u kupovinu.

” Jeftina sušila za kosu (5 – 20 USD) mogu se naći u gotovo svakoj trgovini. Iako jeftina sušila za kosu možda neće koštati puno kada ih prvi put kupite, mogu vas koštati mnogo kada je u pitanju oštećenje kose. Budući da većina jeftinih kosa sušila za kosu dolaze opremljena samo s jednom postavkom temperature, svoje vlasi možete doslovno raznijeti do smrti nekontroliranom toplinom jedne od ovih beba.Jeftino sušilo za kosu dobra je ideja jedino ako ga rijetko koristite, ako vam je kosa vrlo kratko ili ako samo kratko koristite sušilo za kosu za učvršćivanje gela.

” Umjereno skupa sušila za kosu (20 – 50 USD) dolaze opremljena s većinom postavki koje će vam trebati za svakodnevnu upotrebu sušila za kosu. Većina ih ima višestruke postavke temperature i tipku za hladan mlaz za sušenje lomljive kose ili za uvijanje. Većina često je ovo sušilo za kosu savršeno za sve.

” Profesionalna sušila za kosu ($50 – $100+) mogu se kupiti samo u trgovini kozmetičke opreme ili putem profesionalnog kataloga. Iako su ova sušila za kosu namijenjena višekratnoj upotrebi od strane profesionalaca, može biti korisno koristiti ih kod kuće ako ste voljni platite cijenu. Mnogi od ovih sušila za kosu su ultra tihi i imaju nove tehnologije sušenja kao što je ionska energija za smanjenje vremena sušenja na pola. Oni ulijevaju vlagu i uzrokuju vrlo minimalnu štetu.

Kao i svi alati za termičko oblikovanje kose, sušila za kosu oštećuju stabljiku kose. Nepravilna ili opetovana upotreba sušila za kosu na visokim temperaturama može učiniti da vaša kosa izgleda bez sjaja i kovrčava. Kako biste bili sigurni da vam se to ne dogodi, uvijek držite sušilo za kosu 10″ od svoje kose i usmjerite mlaz zraka niz vlas kose. Ako to ne učinite, može doći do stvaranja mjehurića topline na vlasi kose ili napuhane kutikule , što uzrokuje tupost i kovrčavost.

Iako vrsta sušila za kosu koju kupujete može utjecati na to koliko ćete oštetiti svoju kosu svakodnevnom uporabom sušila za kosu, glavni krivac štete je pogrešna uporaba sušila za kosu. Dakle, provjerite imate li kvalitetno sušilo za kosu i koristite li ga ispravno. Vaša kosa će vam biti zahvalna na tome tako što će ostati sjajna i zdrava godinama koje dolaze.