HEKLANJE

Marketing članaka: Što predstavlja dobar sadržaj za članak?

TEMU APP 100 E KUPON

Marketing članaka jednostavno je proces pisanja članaka, objavljivanja članaka u imenicima članaka i distribucije članaka.

Da biste bili uspješni u marketingu članaka, trebate:



1. Pišite visokokvalitetne članke optimizirane za ključne riječi.

2. Redovito šaljite niz takvih članaka u imenike članaka.

Članak koji ima dobar sadržaj i koji sadrži ključne riječi koje čitatelji traže ima mnogo pregleda stranice. Zamislite da svaki članak generira pregled stranice od 500 čitatelja, ako imate deset takvih članaka, dobit ćete 5000 pregleda stranice. S distribucijom članaka dobivate više povratnih poveznica za viši rang na tražilicama, a također se možete brendirati kao stručnjak u svom području online poslovanja.

Ali što čini dobar sadržaj? Evo nekoliko korisnih savjeta:

1. Vaš sadržaj odgovara na potrebu ili rješava problem koji imaju vaši ciljani čitatelji. Konkretno, vaš članak sadrži ključne riječi koje čitatelji pretražuju. Na primjer, ako ciljate na čitatelje s gubitkom kose, tada je “gubitak kose” ključna fraza koju možete koristiti u svom članku. Međutim, bolja je ključna fraza vjerojatno “lijek za gubitak kose” jer sadržaj vašeg članka može biti o rješenjima za lijekove za gubitak kose, čime se rješavaju potrebe vašeg čitatelja.

2. Vaš članak sadrži korisne resurse. Koristeći isti primjer za gubitak kose, možete pisati o tome gdje vaš čitatelj može pronaći rješenja za lijek.

3. Vaš sadržaj sadrži praktične savjete koje vaši čitatelji mogu lako primijeniti. Zanimljiv je i neobičan vodič korak po korak za pripremu lijeka iz vlastite kuhinje.



4. Ako pišete temu za raspravu, predstavljate alternativna stajališta i zdravu raspravu o svakom stajalištu.

5. Vaš sadržaj je personaliziran. Pišete iz vlastitog iskustva.

6. Imate mišljenje o temi za raspravu i vaše su ideje dobro podržane. Potpora može biti u obliku svjedočanstava stručnjaka ili referenci na znanstvena i dokazana istraživanja. U redu je napisati članak na temelju općih informacija, ali pobjednički sadržaji su oni koji imaju potkrepljujuće razloge za vaše mišljenje.



7. Vaš je članak ažuriran s najnovijim informacijama o trendovima. Nitko ne voli čitati zastarjele ideje. To je osobito ako pišete o području koje se brzo mijenja poput IT-a ili čak mode.

Veza je ples

Svaka veza je poput plesa. Svaki od partnera čini svoje korake, čekajući odgovor. Naš pokret provocira partnera na sljedeći korak,

RSS – kako i zašto?

RSS (Really Simple Syndication – zaista jednostavne vijesti) je metoda dijeljenja i emitiranja sadržaja kao što su vijesti s web