HEKLANJE

Uravnoteženje grudi, što učiniti s neravnim grudima

TEMU APP 100 E KUPON

Sve žene imaju neravne grudi, ali čak 45% ima primjetnu razliku u veličini grudi. To znači da su grudi veličine pola grudi ili više što je ponekad vidljivo čak i ispod odjeće. Prvo raspravimo neke temeljne razloge zašto se to događa.

Usklađenost tijela. Kada je tijelo savršeno poravnato, mišići i masne naslage imaju tendenciju da budu ravnomjernije raspoređeni. Zamislite kako je savršeno oblikovano tijelo bebe ili malog djeteta. Kako starimo, stres iz okoline, obrasci spavanja, držanje tijela, ozljede i bolesti mogu uzrokovati da tijelo izađe iz ravnoteže. To rezultira pretjeranim ili nedovoljno razvijenim mišićima i neravnomjernom raspodjelom tekućine i masti.



Dominacija desne ili lijeve ruke. Većina žena će otkriti da su veće grudi na strani njihove dominantne ruke. To je zbog toga što mišići ruke i veliki i mali prsni mišići dobivaju veći udio radnog opterećenja. Podizanje, guranje, povlačenje, pomislite na sve što radite tijekom radnog dana. Znao sam za mladu damu koja je radila u mojoj omiljenoj slastičarnici i koja je morala napustiti posao zbog ekstremnog razvoja od grabenja hladnog, tvrdog sladoleda.

Dojenje. Bez obzira na to koliko se trudimo ravnomjerno hraniti s obje strane, junior ili mama više vole jednu stranu nego drugu. To može rezultirati neravnim grudima čak i dugo nakon prestanka dojenja.

A ponekad se jednostavno dogodi.

Ako sumnjate na probleme s poravnanjem, posjetite kiropraktičara i pronađite program vježbanja koji pažljivo uravnotežuje cijelo tijelo. Ako vjerujete da je kriva dominantna strana, pokušajte učiniti više sa suprotnom stranom kako biste uravnotežili razvoj mišića. Ponekad će se neravne grudi s vremenom izjednačiti. Ako je u pitanju nešto drugo, možete pokušati povećati ili smanjiti veće grudi. To se može učiniti učinkovito bez operacije i za minimalnu cijenu.

Povećanje manjih grudi bez operacije može potrajati nekoliko tjedana. Brže rezultate vidjet ćete smanjenjem većih grudi, što se može učiniti za samo nekoliko tjedana. To se radi tako da se tijelo omota samo na većim dojkama. Možete to učiniti profesionalno kod iskusnog estetičara ili možete to učiniti sami kod kuće.

Postoji nekoliko izvrsnih obloga za tijelo za kućnu upotrebu. Postoje oblozi na bazi ulja koji koriste eterična ulja kao detoksifikatore i vrlo su učinkoviti. Jedan koji preporučujem je gel na bazi aloe s biljem. Za korištenje koža mora biti čista bez ostataka sapuna ili hidratantnih krema koji bi ometali upijanje. Zagrijte područje koje ćete tretirati kako biste otvorili pore i omogućili bržem prodiranju gela. To možete učiniti pod toplim tušem ili možete koristiti topli vlažni ručnik. Nanesite gel i labavo omotajte dojku plastičnom folijom. Ovo služi za zadržavanje topline i održavanje vlažnosti gela. Možete obući svoju odjeću i otići svojim poslom ili se samo opustiti 45 do 60 minuta. Zatim uklonite plastiku i utrljajte još uvijek vlažan gel u kožu. Ovo pomaže detoksikaciji tkiva i premještanju tekućine u limfni sustav. Pijenje puno vode nakon tretmana pomoći će u ispiranju toksina.

Nakon samo nekoliko tretmana većih grudi trebali biste moći vidjeti značajnu razliku u veličini. Grudi jako reagiraju na ovu vrstu obloga pa budite oprezni. Ponekad se rezultati ne primjećuju dan ili dva, stoga nemojte raditi više od dva tretmana tjedno kako biste pažljivo pratili gubitak inča.